miercuri, 11 august 2010

Intrebare-ntrebatoare

De ce va doriti sa fiti la moda?



Doamna "La mode" e foarte naravasa. Interzice, demite si reangajeaza conform propriilor capricii. Si daca e sa ii iei directivele drept litera de lege, risti sa-ti petreci zilele alergand dupa fleacuri in aparenta importante.
De ce moda si nu stil? De ce moda si nu gust sau individualitate? De unde dorinta aceasta neincetata de a fi "conform". Conform standardelor altora, viziunii celorlalti, gustului de grup, "cutiilor" chic concepute de altcineva (priceput la a evolua si prognoza comportamentul cumparatoarelor, fara indoiala). De ce, daca e sa apara cizme (?) de dantela, atunci jumatate de oras le poarta in doi timpi si trei miscari? De ce mi-e oarecum sa-mi port accesoriile cu tinte, dezinfectate de orice atitudine de revolta si "altfel"-ism prin (rere)reproducere?

De ce ati renunta sa fiti la moda?



De ce ati incerca sa fugiti de teatrul asta, de multe ori fascinant si imbatator, uneori ridicol, al vanitatilor si frumusetii (da, aparente! da, superficiale! da, extrem de satisfacatoare!). De ce ati renunta la a va lasa duse de valul hainelor care sa atraga atentia asupra voastra si asupra a ceea ce aveti de trasmis celor din jur.

Imagini: Harper's Bazaar septembrie 2010, Allure august 2010, ambele via citified

1 comments:

Unknown spunea...

Pentru ca vreau sa-mi spun propria poveste :)

Pup mare, sper ca esti bine!

Trimiteți un comentariu