vineri, 11 iunie 2010

Preview seara II

Astept sa apara imaginile colectiilor serii de astazi, finale (din pacate, as zice, parca as mai pofti :)). Pana imi adun gandurile si cuvintele in ordine (si citesc si comunicatele de presa - mi-am descoperit o noua pasiune zilele astea, cea de a gasi cele mai "etajate" metafore si cele mai alambicate intorsaturi de fraza, mda), va impartasesc cateva imagini din backstage si din cabinele catorva designeri, toate surprinse in dupa-amiaza zilei de ieri. Caldura e inamicul numarul unu, clar!

Alina Ene, colectie de debut




Texturi si tesaturi la Irina Marinescu





Andra Clitan (sunt innebunita dupa rochia de piele si lana, dupa pantalonii de piele maro, dupa tricotajele manuale pe care nu le-am fotografiat, dupa pantofii barbatesti si clutch-urile din piele si pluta)





Lena Criveanu (1. vreau si eu o redingota cu dosala galbena, 2. As purta piesa brodata si pe dos, ca prea e frumos efectul atelor pe tesatura aia diafana, 3. Vreau boleuri cu volum si broderii)





Din atmosfera backstage-ului




Andreea si Adriana - echipa AloModa



Lucian Broscatean, agitat, dar fericit dupa succesul dublu al zilei de ieri :)

PS: am plecat la re(rere)facut bagaje si, daca am noroc, si ceva somn.

PPS: ei, as fi vrut si eu ca fotografiile sa fie mai reusite, dar atat a putut scoate functia automata in condiitile existente de iluminare. Ca la priceperea mea (inexistenta) a incerca setari manuale in conditiile astea echivala cu prea multe minute pierdute :) Asa ca sa-mi fie cu scuzare!

2 comments:

tuxedo confessions spunea...

acum uitandu-ma la imagini inteleg cat de utile sunt imaginile cu detalii din tinute si close-up pe accesorii.

Ana spunea...

Pare in sfarsit un festival destul de cool:) sau poate este doar impresia pe care ne-o da pozele facute de tine...care sunt foarte elucidatoare si la obiect:)

bravo:)
xx

Trimiteți un comentariu