DESPRE MINE

Am 26 de ani, locuiesc in Muntenegru, scriu despre moda. In timpul zilei, lucrez cu cifre, contracte si conditii de asigurare, serile le pierd prin codrii online-ului. "Carola" nu are nici o legatura cu numele meu adevarat. Blogul e scris din pura pasiune, de mai bine de un an si jumatate.
Am o mare slabiciune pentru rochii, pantofi si bijuterii... dar si pentru posete, oje colorate, farduri Chanel si parfumuri florale. Si imi cheltuiesc o buna parte din venit cumparand reviste si carti, in special de moda, fotografie si arta. Daca as avea bugetul necesar, probabil ca as purta haute-couture vintage, Balenciaga, Dior si Charles James si as colectiona pantofi extravaganti si fotografii in printul original. Ma intereseaza partea sociala, culturala, psihologica a modei, cum ne autodefinim prin modul in care ne imbracam, in ce mod sunt interpretate mesajele noastre stilistice. In mine se ascunde un istoric refulat, asa ca tot o sa vedeti diverse postari despre lucruri din trecut care mi se par interesante. 
Pentru orice intrebari, critici, sugestii si/sau solicitari de informatii adaugatoare, doleante privind blogul si postarile sau orice altceva va trece prin minte, imi puteti scrie pe adresa de email carolasmusings@gmail.com

Lectura placuta!