marți, 27 aprilie 2010

Absenta motivata

Ultima saptamana mi-a adus doar mai mult lucru si oboseala. Nu am prea gasit timp nici sa citesc blogurile preferate, cu atat mai putin sa scriu ceva cu un dram de sens in spatiul asta. Cu exceptia unui articol care va aparea in curand pe alte meleaguri ;) si a unui articol inceput pentru contributia mea saptamanala pentru AloModa (neterminat inca...), am fost lipsita si de chef, de timp si de inspiratie.

Sfarsitul de saptamana a reusit, in schimb, sa trateze multe angoase. Marea Adriatica si o camera confortabila de hotel au capacitatile astea magice, cateodata :). Am facut un mini-tur al Golfului Kotor, marcand cateva locuri preferate - Kotor, Perast, Herceg Novi. Toate trei sunt orase medievale, diferentiate prin varsta (Kotor e cel mai vechi) si influenta diverselor stapanitori. Pentru mai multe informatii, va recomand wikipedia, eu va pun la dispozitie fotografiile (aviz amatorilor, sunt cam multe, daca nu aveti chef de privit peisaje cu munti si mare, reveniti maine pentru postari mai consistente, in concordanta cu tematica blogului :)

PS: va place ideea unor postari de genul acesta despre Muntenegru sau alte locuri pe care ajungem sa le vizitam? Sau sunt neinteresante/prea mari/prea multe imagini/prea personale ca sa va trezeasca interesul? As fi curioasa sa aflu :)



Sambata, Kotor

DSC_3375

DSC_3385



si Perast, un orasel fermecator, pe care l-am vizitat pentru prima data pe la inceputurile acestui blog. La sfarsit, ne-a cedat bateria aparatului, de n-am putut sa documentam conversatia avuta de noi cu un stol de rate salbatice si nici iesirea maiestuoasa a unui vas de croaziera din golf.

DSC_3468
DSC_3460
DSC_3488
DSC_3514
DSC_3495
Intre Kotor si Perast, am facut si o vizita unuia dintre restaurantele mele preferate. Este construit intr-o moara veche de vreo doua secole, la varsarea unui rau in mare si detine crescatorii proprii de peste de apa dulce si sarata, serpi si alte dracovenii marine. I-am convins chiar sa ne faca si o mamaliga, cu feta si branza de Njegus :D
DSC_3417
DSC_3409
DSC_3421

Duminica a fost ziua Herceg Novi. Orasul asta are mai multe scari decat drumuri, asa ca o pereche comoda de balerini sau sandale este la ordinea zilei.

DSC_3624
DSC_3628
DSC_3639
DSC_3674
DSC_3688



3 comments:

Anca spunea...

Eu sunt mare iubitoare de poze personale, deci postari de genul acesta, din cand in cand, sunt binevenite. Pacat ca nu mi se vad toate pozele, nu stiu din ce cauza.

NoFaceFashion spunea...

Foarte frumos portul din prima poza.

dressaddict spunea...

Mie imi plac la nebunie calatoriile, mai ales in locuri mai putin comerciale sau care au un "je ne sais quoi". Asa ca pune poze cand poti, ca eu una ma uit cu mare placere la ele (si-mi ma fac si itinerarii pentru viitoarele vacante :) )

Trimiteți un comentariu