duminică, 28 martie 2010

Corali

Daca nici primavara nu va poate convinge sa renuntati la negru si cohorta lui de nonculori/culori neutre, e grav :) Temperaturile, in sfarsit, ajung la inaltimi decente, cat sa schimbam paltoane sau jachete de lana pe cardigane si pulovere subtiri, iar negrul nu mai arata atat de bine in lumina primavaratica a soarelui. Una dintre optiunile mele ar fi rosu-coral, piersica, roz galbui, nuanta aia greu de descris si greu de gasit numita de obicei "aur vechi", dar acompaniata o echipa intreaga de verde (menta, desigur!), bleu, bleu-lila, galben-pai si rosu-cireasa. O desfatare! De-abia astept ziua in care salariul isi face intrarea triumfala pe un card hamesit, pentru a purcede la cumparaturi. Presimt vanatoare de culori!
Voi ce paleta veti adopta primavara aceasta?

Selectia mea (pe-alocuri utopica, din cauza preturilor prohibitive):

1. Rochie Temperley London. Cardul de credit geme numai la vederea pretului (peste 700 de lire sterline), dar e perfecta pentru deschis sezonul petrecerilor de primavara. N-a-Porter.



2. Daca acesti cercei Bijoux Heart vor rezista pana la sezonul de reduceri, e foarte posibil sa-i gabjesc pentru cutia mea de bijuterii. Corali, cristale, perle. Deliciosi.

3. Rochie Emma Cook, pentru Liberty of London. Adorabila si accesibila ca pret. Exista si in varianta alb-gri-negru, dar puteti opta si pentru un tricou intr-o nuanta apropiata.

4. Cardigan Urban Outfitters. De purtat cu o rochie alba sau galben-pai, o palarie galbuie, cu boruri late, un tom de Marquez si sandale comode :)
5. Ah, luxul si placerea de a purta o bratara masiva, frumoasa si colorata. O gasiti pe Neiman Marcus. Daca nu vreti sa o alaturati cardiganului si tomului de Marquez de mai sus, scoateti-o la o plimbare cu un Mojitor, macar ;)

6. Pantofi Christian Louboutin, de culoarea coralului. Citand din clasici (aka Rachel Zoe) "I die!". Raiul pantofilor, IMHO, desigur :))

7. Brosa Josephine. Pentru cele care mai resimt timidatea de a plonja in tinute colorate (efectele negative ale iernii, zic eu), primul pas de "reabilitare" poate fi facut prin intermediul accesoriilor.
8. si 9. Clutch-uri simpatice, gasite pe etsy, pentru gusturi si tinute diferite. Voi ce alegeti (imprimeu floral, telegrama)?


10. Esarfa Nordstrom.


11. Bentita Benoit Missolin, pentru doza necesara de distractie si nebunie necesara unei desfasurari reusite de primavara.




5 comments:

Ana spunea...

Foarte draguta bratara, intradevar it's such a nice colour:) I love it
x

Iulia spunea...

Foarte frumosi cerceii. A fost dragoste la prima vedere la tine aici pe blog 8->

xoxo

NoFaceFashion spunea...

eu votez pentru "plicul-telegrama" si cerceii candelabru ;;)

dressaddict spunea...

Ne potrivim foarte bine la gusturi, imi place tot ce ai pus aici, le vreau pe toate:)

Victoria Coroban spunea...

Plicurile care au cate doua margele pe post de incuietoare le iau eu :). Simt cum m-am facut mica de tot si m-am ratacit printre portofelele bunicii.

Trimiteți un comentariu