joi, 4 iunie 2009

Primul meu guest-post!

Andreea m-a onorat cu o invitatie pentru a scrie un guest-post pentru DaDaModa. Am facut-o cu mare placere, mai ales ca (1.) DaDaModa este unul dintre cele mai bune bloguri de moda din Romania, (2.) Andreea e o fata tare simpatica si dulce si (3.) subiectul postului era interesant. Este despre stilul Miroslavei Duma si este online deja. Va invit sa-l cititi aici.

5 comments:

Mina spunea...

am citit interviul. very well written. i love miroslava's style.didnt know she comes from a rich family. that probably explains how at such a young age she got so famous for her style.

Anonim spunea...

Felicitari!Post-ul este super original!kiss

Denisa L spunea...

felicitari!
foarte bun articolul!

Alice in vintageland spunea...

Am citit si mi-a placut, foarte bine scris si documentat, nu mai vorbesc de multitudinea de poze care iti permit sa-ti dai seama ce e cu ea:)

carola spunea...

@Mina - multumesc pentru aprecieri! ma bucur ca ti-a placut. Banii nu sunt determinanti in construirea unui stil propriu, dar contribuie ;)
@Choo, Nookie - multumesc :) Tare ma bucur ca v-a starnit interesul.
@Alice - nu mai reuseam sa-l termin, din cauza ca tot faceam cercetare :)) am un folder plin cu ochi cu imagini :)) de vreo 3-4 ori mai multe decat am reusit sa compilam pt postare.

Trimiteți un comentariu