joi, 4 iunie 2009

Girls Night Out: Mini SKirt Party


Vinerea trecuta la Seara Fetelor am avut o prezentare de moda Kitten, tricouri multe si colorate, totul condimentat cu o portie consistenta de dans. Saptamana aceasta va adresam o alta provocare. Este Seara Fustelor Mini, asa ca pregati-va din timp cea mai simpatica fusta mini pe care o aveti si veniti la petrecere sa va mandriti cu ea.

Daca nu va simtiti bine in fusta mini sau daca natura nu v-a inzestrat cu cele necesare pentru a purta o astfel de piesa vestimentara, atunci puteti opta pentru un sort sau de ce nu o rochie. Totul este sa va simtiti cat mai bine si mai comod. De restul avem noi grija.

Premiul serii va fi oferit de catre fetele de la Chotronette

care au creat special pentru Seara Fetelor un tutu absolut minunat care de abia asteapta sa isi gaseasca stapana. Iar premiile nu se opresc aici. Daca sunteti norocoase puteti castiga si o sedinta foto profesionista realizata de Dragos Cristescu.

Muzica buna, materiale video cu tendintele in materie de mini pentru primavara-vara 2009 si cocktail-uri colorate si apetisante. Va asteptam pe toate la Girls Night Out: Mini Skirt Party, vineri 5 iunie, ora 21:00 la cafeneaua Plach

(Bd. Dacia nr.153-155).

Mai multe detalii pe www.rfb.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu