joi, 4 iunie 2009

"Profesionistii Modei"

I-Dea GRUP, in colaborare cu Romanian Fashion Bloggers, initiaza seria de intalniri cu “Profesionistii modei”, incepand cu data de vineri, 5 iunie, ora 18.00, la GALERIA CERAMICA 7, din Hanul cu Tei (zona Lipscani).

In cadrul primei intalniri vom sta de vorba cu Andreea Inankur, figura din spatele dadamoda.info, si Adina Necula, editor de moda pentru hotcity.ro. Vom vorbi despre fashion blogging, o noua forma de jurnalism online de nisa si de foarte mare success, despre blog ca instrument de promovare si despre marketing-ul de moda, pentru ca DaDa impreuna cu Adina Necula s-au hotarat sa puna bazele unei agentii de comunicare online si fashion marketing specializata pe branduri de moda, make up si beauty.

In aceasta prima editie vom vorbi, in principiu, despre e-fashion: cine?, ce?, de ce? si mai ales ptr cine?

Impreuna cu RFB am demarat acest proiect, “Profesionistii modei”, din ferma convingere ca domeniul modei din România trebuie sa evolueze, sa se extinda pe arii care într-adevar au nevoie de specialisti. Scopul proiectului este de a aduce la cunostinta publicului diferitele “meserii ale modei” si de a le legitima. Ne adresam acelor categorii de piata care au nevoie de serviciile unor astfel de profesionisti, dar si studentilor din cadrul modei, care trebuie sa constientizeze ca poti activa in acest domeniu si altfel decat ca designer vestimentar.

Despre RFB – Romanian Fashion Bloggers reprezinta bloggerii romani de moda, fie ca acestia lucreaza in industria modei romanesti sau sunt doar pasionati de moda. RFB se doreste o comunitate, un blog colectiv si informational si o platforma unde se poate comenta liber, in limita bunului simt, despre moda in diversele ei forme - de la fotografie la modelling.

Despre I-Dea GRUP – suntem un grup de tineri profesionisti in domeniul modei care si-au propus sa demonstreze ca, tinerele talente din România sunt valori care trebuie pretuite, capabile sa gaseasca solutii bazate pe cunoastere, experienta dar, mai ales, pe ideile care fac diferenta. I-DEA GRUP aduce o solutie pe cât de îndrazneata, pe atât de simpla: crearea unei echipe care sa se faca vizibila pe piata serviciilor de moda prin cumul de competente, care sa genereze proiecte comune.

Impreuna ne-am propus sa transformam fizic – spatiul I-Dea GRUP, si online – RFB.ro, intr-un loc de intalnire a profesionistilor modei, o platforma de dezvoltare si de informare petru cine isi doreste sa devina un profesionist al modei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu