luni, 20 octombrie 2008

Reading goodies


Credeati ca am inventat noi bicicleta? Sau platforma? :) Doar ca tocurile acum sunt mai subtiri sau cu o forma mai ciudata, altfel aceste ghetute ar fi chiar foarte la zi acum - reclama din Seventeen, 1973. Imaginea e preluata de aici.

Produsele foarte scumpe, de lux sunt mai putin expuse efectelor crizei financiare. Cel putin asa afirma editarele BagSnob. Argumentele lor mi se par convingatoare, pacat ca nu am zecile de mii necesare pentru niste piele de crocodil in forma de geanta...

Un interviu cu editoarele de la BagSnob pe unul dintre blogurile mele preferate, fashionvisa.

Ultimul, dar nu cel din urma subiect legat de BagSnob - un mic indrumar de reperare a gentilor fake!! De salvat(listat in Favourites, Bookmarks, adaugat o stea pe GoogleReader :) si recitit periodic!

Trend-urile sunt bune, dar pana in momentul in care devin ridicole - Retail Therapy pe Second City Style.

Talking about nepotisme, huh?! Aruncati o privire asupra ramurilor familiei Wintour - cat nu ar fi de straniu, toti iubesc moda si frumosul :)) Nici unul nu a plecat sa lupte contra defrisarii padurilor din Amazon. I wonder why?... (inca un paragrad de ce Anna nu "pleaca nicaieri" - pe NY Times).

Investiti in designeri mai putit cunoscuti: sunt tineri, multi - foarte talentati, sunt plini de idei noi si abordari proaspete ale unor idei mai vechi. Nu au reusit inca sa se invaluie in valurile propriei faime, propriilor clisee si propriilor adulatori. Probabil ca vor fi mult mai accesibili ca pret si ca oameni si, e posibil, mult mai dispusi sa colaboreze. Vor lucra mult manual si pe comenzi, ceea ce la marile case de moda va va costa, probabil, o avere. In plus, daca designer-ul nu e doar talentat si are si norocul de a deveni cunoscut, veti avea intotdeauna privilegiul e a detine piese unice, de colectie ;) si a avea o relatie amicala. Un mic ghid depre 10 designeri on the raise, pe Forbes.com.

O sa ma straduiesc sa fac asemenea postari in mod regulat, ma gandeam ca ziua de luni e si asa grea, poate cateva pagini care sa va insoteasca cafeaua de dimineata nu ar strica :D Astept reactii :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu