marți, 21 octombrie 2008

Sex in your city!

Hello, I'm Carola and I'm SATC-holic!
Io cu sotul deja de doua week-end-uri suntem ocupati! Reprivim toate sezoanele Sex in the City, incepand cu episodul pilot.
Ei, si ca un facut, intr-o pauza dintre episoade, dupa al 'nspelea comentariu-tip din partea mea "Vreau sa le fur garderobele!", vad, in GoogleReader cel drag sufletelului meu, ca a rasarit si pentru noi, muritoarele non-newyorkeze, soarele...
Patricia Field, stilista principala a serialului si a filmului, ne blagosloveste pe toti sa ne scoatem la lumina cardurile si sa facem nitel shopping! Marks&Spencer au lansat, pe 15 octombrie, colectia capsula a Patriciei Field. Si nu e rea deloc, zic eu :) (ce o sa zica sotul, cand o sa ma apuc sa comand, nu se stie...)

Preturile nu sunt nici exagerat de mari, dar nici prea mici, mai ales daca luam in considerare ca o lira sterlina e cam 1,5 euro. Rochiile incep cam de la 35 de lire, cea mai scumpa fiind replica celebrei rochii purtate de catre Carrie in film. In plus, si linia de pantofi si accesorii va poate face cu ochiul.























Desigur, unele dintre piese solicita detinerea unei siluete suficient de zvelte (de exemplu, pantalonii cu talie inalta de mai jos imi sunt contraindicati, cel putin pentru moment ;), dar rochiile par foarte versatile, cu suficiente posibilitati de accesorizare si adaptare la stilul personal. Atat o fata mai rock-chic, cat si una cu inclinatie spre casual-elegant pot sa isi gaseasca piesa favorita!























Personal, am doua piese preferate, rochia de culoare bronz (existenta si in varianta ivorie) si pardesiul negru. Hmm, se pare ca wishlist-ul de 25 de ani si de Craciun tocmai a crescut cu 2 pozitii :). Daca va place si voua, puteti vedea colectia completa pe site-ul Marks&Spencer.

Cum vi se pare colectia? Va place? Ati investi intr-una dintre piesele colectiei?

Toate imaginile sunt preluate de pe site-ul Marks&Spencer.

0 comments:

Trimiteți un comentariu