joi, 9 octombrie 2008

Leaving you speechless


Trebuie sa va marturisesc - deja de o ora ma uit la imaginile din proaspatul numar al Vogue Italia... Nu am suficiente cunostinte de istoria artei si a modei ca sa pot citi toate detaliile, sa inteleg in intregime subtilitatea aluziilor si combinatiilor stilistice, dar uneori nici nu e nevoie - luati-le ca atare, editorialele numarului sunt pur si simplu FRUMOASE.








Vogue Beauty, Vogue Italia October 2008
Models: Eniko Mihalik, Jenney Sweeny, Iekeliene Stange, Alana Zimmer
Photographer: Greg Lotus.


La inceput, intentionam sa selectez cate una-doua imagini din fiecare editorial, dar am renuntat - e frumos ca tot integru. Dantela in multiple manifestari, coliere imense, piele, sclipici - toate sunt printre favoritele sezonului. Dar imaginile nu sunt o ilustratie a ce trebuie sa cumparati toamna asta. Ele exista de sine-statator, intr-un fel, in afara anului 2008.


Toate fotografiile au fost preluate de pe etoday. Urmand linkul, puteti vedea si celelalte editoriale, la fel interesante.

Cum vi se pare? Pure fashion? Prea artsy? Sau Just beautiful? :)

2 comments:

Anonim spunea...

De ce nu ai mai postat nimic? Pentru mine esti singura sansa de a vedea moda ca pe o arta si imaginile pe care le prezinti sunt incredibile. Astept noi articole.

carola spunea...

Multumesc, Anon! Incerc sa mentin ritmul, dar nu imi reuseste intotdeauna. I'm a working girl, after all! ;)

Trimiteți un comentariu