joi, 9 octombrie 2008

Go, baby

Off, rutina asta! Stiti cum se intampla - alergi de la serviciu acasa si inapoi pe acelasi traseu. Din cauza asta, nu reusesc intotdeauna sa ma tin de planul postarilor. Si, din cauza asta, ar trebui sa ne oferim cat un cadou periodic - sa ne luam ceva frumos si neobisnuit, sa exploram posibilitati de noi de plimbare si sa ne inconjuram de lucruri cu povesti.

Uite, daca sunteti in Bucuresti pe 11 oct., adica sambata, va plac obiectele cu povesti, emotii, unica si pur si simplu frumoase, trageti o fuga la Cafepedia, de pe str. pictor Arthur Verona 2, la Targul V 4 Vintage!

Detalii despre eveniment, preluate de pe blogul unuia dintre organizatori:

Pregatiti-va pentru vintage, retro, 80s-90s, SH, handsmade, accesorii si antichitati, pentru mini-colectii vintage din partea designerilor participanti, pentru un concurs “best outfit”, pentru carti in tema si pentru muzica din alte decade.

Cu cine: Vintage Boutique, Vintaggeria, Evintage, V4vintage Shop, Eclectic Factor, Atelier Aiurea, Naïve Design, Mademoiselle Vintage, Vintage My Love, Cooperativa 89, Biba Bazar, Umbreluta De Dantela, Bunch Of Stuff, Tricksbox, Burp, Buburuze, Pikaciuka, Gentile Silviei, Maimutica Zambitoare, Virginia Toma, Cercei Unici, Octombrie, Dana Stuff, Zvinca, Zasha, Andreea Badala, Mihaela Tarhuna, Mia Vintage, Noi Media Print.

Designeri cu colectii speciale vintage: Carla Szabo, Ana Alexe, Kristina Dragomir, George Neagu, Claudia Castrase, Agatha Blanck, Circuit Bored.

Unde: Cafepedia, str. Pictor Arthur Verona nr. 2

Cand: sambata, 11 octombrie

12:00 si 20:00: expozitie cu vanzare

Dupa 20:00: petrecere vintage cu DJ Camil

Dress code: vintage

Intrare: 10 RON, cu o bautura inclusa.

Un eveniment pentru cunoscatori, pentru placerea ochilor educati si a trupurilor care stiu sa se imbrace si sa se miste in forme dezirabile.


v4vintageshop@gmail.com

Daca as fi in Bucuresti, as merge neaparat! Dar eu sunt la o mie de km distanta. Am cateva thrift-bloguri* romanesti in Google Reader si ma uit periodic peste ele, zicandu-mi - uite, mi-as lua si aia, si ailalta, plus alea 3. Asa ca profitati de ocazia ca nu sunt eu in preajma :D, si dati o fuga la bancomat, incaltati-va in ceva comod si hai la shopping!

Multumesc, DaDa, pentru tip!

* Nu cred ca toate magazinele ce vand haine vechi sau, m pe romaneste, SH, ar trebui sa se autodenumeasca peste noapte, Vintage. Dar asta e o poveste pentru o alta seara. O sa jungem si acolo :D

0 comments:

Trimiteți un comentariu