luni, 7 iunie 2010

Freudenberg premiază un designer la Romanian Fashion Week



Romanian Fashion Week, cel mai longeviv şi celebru eveniment de modă din România, vine în sprijinul designerilor romani, aducând la Iaşi unul dintre cele mai mari nume internaţionale din industria textilă mondială: FREUDENBERG.

Freudenberg SpA - prin Italtex - ( HYPERLINK "http://www.freudenberg-nw.com" www.freudenberg-nw.com) face parte din Grupul Freudenberg şi este lider mondial în furnituri pentru firmele de confecţii. Cu ocazia celei de-a XII-a ediţii a Romanian Fashion Week, organizatorii au pregătit împreună cu partenerul RFW - Freudenberg, un moment plin de creativitate care a prilejuit cunoaşterea de către designerii romani a materialelor produse de Freudenberg.

Designerii participanţi la RFW au primit câte un colet cu materiale Freudenberg din care au avut ca temă realizarea unei ţinute cât mai deosebite, executată exclusiv din aceste produse. Toate ţinutele vor fi prezentate pe podiumul RFW, în prima seară, pe modele desculţe (femei/bărbaţi), fiecare ţinută fiind însoţită din off de numele designerului căruia îi aparţine.

Cel mai creativ produs va fi premiat de către partenerul Romanian Fashion Week - un premiu în valoare de 1.000 euro - şi va beneficia de o campanie specială de promovare.
Romanian Fashion Week  ediţia a XII-a – Iaşi, în  9 - 10 iunie 2010.

0 comments:

Trimiteți un comentariu