joi, 29 aprilie 2010

Breton

Vanez de ceva timp, fara prea mult succes, un tricou/o bluza bretona. Cu dungi perfecte, alb-albastre (desi as accepta si alte combinatii de culori - alb-menta, alb-gri etc). Am gasit unul la un moment dat, doar ca nu era marimea potrivita. Influentata de filmul "Coco avant Chanel", reluasem anul trecut cautarea, in van insa. Tricoul ala perfect desenat de mine era de negasit. Acum de retrezirea obsesiilor mele se face vinovata Ana, care se lasa fotografiata in tinute imposibil de delicioase (bluza bretona purtata cu colier supradimensionat?! votez pentru imediat!)

In cautarile mele, am descoperit destule alte piese dungate bicolore, de inspiratie marinareasca sau abstracta. Nu am putut trece indiferenta pe langa ideea unei fuste de vara in dungi late alb-albastre. Cum as fi putut? Presimt ca vara asta va fi o lupta continua contra dorintei de a acumula o adevarata uniforma de mariner, mai ales ca azi am pus ochii, la un bijutier din Podgorica, si pe-o brosa de argint in forma de delfin! Clasicul costum al puscariasilor (nenumarate dungi alb-negre) prezinta si el o amenintare, mai ales  daca nu-mi las cardul de credit in pace ;)










Imagini - 1 si 2 - urbanoutfitters.co.uk, 3 si 4 - ALC si Jil Sander pe Brownsfashion.com, 5 si 6 - topshop, 7 - Alice&Oivia pe Net-a-Porter.

Maine insa voi inchide ochii la toate tentatiile suplimentare si voi cauta intens bluza bretona! Dulapul meu ofteaza dupa una, asa ca, daca aveti sugestii, va rog sa nu ezitati sa mi le prezentati in comentarii :)

3 comments:

Unknown spunea...

Buna :)
Ai incercat la Zara? Eu mi-am luat de la ei 2 bluze bretone, una in combinatia alb/negru si una alb/rosu.

NoFaceFashion spunea...

cautarea bluzei/maioului Breton si a jeansilor perfecti nu se termina niciodata :)

carola spunea...

@Alecsandra - am sa ma uit in week-end la Zara si am zarit ceva si la Marks&Spencer, dar eram pe fuga, cautand un cadou asa ca voi reveni. Multam de recomandare :)
@NoFace - bine zis :) la jeansi aproape ce am si renuntat, mai ales pana nu mai dau jos din kilogramele acumulate peste iarna :D

Trimiteți un comentariu