sâmbătă, 13 februarie 2010

Intrebare-ntrebatoare

Dragi fashioniste, ce faceți cu revistele de modă cumpărate? Le păstrați, le scanați, le tăiați pentru colaje (dacă faceți colaje, poate îmi trimiteți imagini, sunt foarte curioasă să le văd!) sau pentru compoziții inspiraționale?
Eu le păstrez, dar simt cum încep să ocupe tot mai mult și mai mult loc, ceea ce reprezintă o problemă pentru apartamentul micuț în care stăm (hainele, cărțile și revistele par a ocupa mai mult loc decât noi, locatarii oficiali ;). În ianuria, când am stat acasă cu o bronșită enervantă, am sacrificat cataloage și reviste mai puțin interesante, dar parcă nu mi se ridică mâna pentru a tăia Vogue-uri, Elle-uri și alte bunătățuri adunate.

3 comments:

A Dreamer spunea...

Well.. le pastrez pe toate frumusel intr-un loc din dulapiorul meu.
Mi-ar placea sa-mi fac tablouri, colaje multe multe, insa recunosc ca mi-e mila sa le tai. Inca mai am caiete care nu le-am inceput pentru ca erau atat de dragute ;p
Dar odata mi-am facut curaj si am taiat un Tabu si Glamour parca si mi-am invelit o cutie veche de prin anii 60 cu modele de pe catwalk.
Nuts, I know :p

Daiana spunea...

hm...ultimele reviste nu ma lasa inima sa le si rup, dar din celelalte mai vechi...
ei bine, promit sa fac o poza zilele astea. iti spun doar ca sunt *foarte* la vedere :D

asta nu inseamna ca nu ma dau revistele afara din birou, dulap, bilblioteca (ei, da)
xx

P.S. acum doi ani de craciun am ambalat toate cadourile in pagini cu editoriale din reviste :D

Anca spunea...

Eu pastrez intreaga colectie Elle, de care nu ma ating pentru nimic in lume chiar daca imi ocupa spatiu. In rest, mai am cateva numere din Harper's Bazaar si Vogue pe care imi pare rau sa le arunc sau sa le tai. Celelalte reviste pe care le mai cumpar cateodata nu mi se par demne de pastrare, deci ajung mai nou ca asternut pentru iepuras, efectul fiind o cusca plina de stil. :)

Trimiteți un comentariu