duminică, 3 ianuarie 2010

Intrebare-ntrebatoare






Uite ca 2010 a si venit. S-a instaurat cu repeziciune, iar maine trebuie sa-mi reiau indatoririle zilnice, fie la job, fie acasa (Buuuu!!!). Eu am uitat sa ma fotografiez in rochia de petrecere, dar voi descarca maine cele cateva (putine) imagini surprinse la mare - am stat la un hotel, ne-am bucurat de-o petrecere simpatica, si de rasfatul unui spa frumos (piscina si saune), am mancat lucruri gustoase si am suplinit partial lipsa de somn din ultimul timp. Recunosc ca nu am nici un chef sa ma trezesc maine la 6.30 si sa ma pornesc la serviciu. Inainte insa de a reintra in rutina zilnica, as vrea sa aflu cum si unde ati intampinat Noul An? Si cu ce ati fost imbracate, ca totusi e un blog de moda!

PS: Incerc sa fac ordine pe laptop, ma deranjeaza haosul instaurat in folderele cu imagini (mii si mii, salvate cine stie pe unde :)) si am ales cateva cu mult roz! Sursele nu le mai stie nici hard-discul, daramite eu!

1 comments:

diana spunea...

fost la un prieten, am baut si am ras mult :)
am avut un corset prea stramt si un decolteu fantastic :)) + o fusta cu volane navy negre de matase rigida si cizme de cowboy in picioare.
abia astept la atelier eu :D sa vina anul sa fac cat mai multe din tot ce mi-am propus :D:D:D

Trimiteți un comentariu