duminică, 6 decembrie 2009

Reading goodies


Saptamana trecuta, proaspat intoarsa din concediu, am inceput-o hotarata fiind sa-mi pastrez atitudinea foarte zen - calma si distantata, mai curand amuzata decat deranjata de cele ce se intampla in jurul meu. Pana joi, am renuntat la calm, in weekend am incercat sa-mi vin in fire. Lenevitul exagerat nu prea ajuta, din cate se pare, caci am inceput noua saptamana facand fata diverselor specimene cu care mai trebuie din cand in cand sa am de-a face. Dar sunt atatea lucruri frumoase de facut - de cumparat si infrumusetat brad, de aranjat rezervarea pentru petrecerea de Revelion (primul care-l vom petrece aici, pana acum plecand de fiecare data acasa). Voi cum v-ati inceput saptamana?


RFB:

- AloModa continua seria unor articole extrem de interesante, de data asta scriind despre muza lui YSL, Loulou de la Falaise.
- Pe Fashion&Beauty, Paula Negrea ne zice despre romantele retailului de moda din Romania. Partea I si II.
- Un articol ilustrat pas cu pas pe Hotcity, despre machiajul smokey-eyes. Ca tot se apropie petrecerile de sarbatori :).
- Adela Coc a descoperit niste umbrele foarte interesante.
- Doua articole, scrise de Adina Necula, despre noua colectie Chanel.
- Irina Markovitz face recenzia unei carti de sfaturi de stil.
- Contributia MauVert de saptamana aceasta e mai curand eye-candy, dar mult prea frumoasa pentru a fi ratata.


International:

- 10 carti de moda ce trebuie citite, in varianta The Independent.
- Un articol mai vechi pe Irish Times, despre rezultatele unui studiu care arata ca femeile tind spre siluete mai androgine. O fi influenta modei sau moda se ia dupa consumatori, as intreba eu?
- Tot despre "noua" silueta tubulara si principii ale frumusetii feminine, aici.
- Pentru cei/cele pasionate de croitorie - un articol excelent de Casey Brown (mai plimbati-va pe blogul ei, e unul dintre preferatele mele de ani de zile deja!) despre utilizarea croiurilor vintage.
- Un mini-interviu cu Suzy Menkes, despre bloggerii de moda si internet.
- Suzy Menkes scrie despre moda americana, pe NY Times.
- George Lois, personalitatea din spatele identitatii vizuale a Esquire-ului din perioada sa de glorie, ne zice despre reviste (inclusiv de moda) si multe alte lucruri interesante. BlackBook.


Imagini: tompalumbo - Paris 1962

1 comments:

VertAnge spunea...

Mi-ai dat de lucru :)

Trimiteți un comentariu