marți, 1 decembrie 2009

Personale

DSC_1914
DSC_2031
DSC_2083

La sfarsitul saptamanei rastrecute am luat-o, dupa bunul nostru obicei, la drum. Am impachetat bagaje pana in penultima secunda, cand il adusesem deja la fierbere pe sot si la disperare pe mine (nu, nu am purtat nici doua-treimi din hainele carate dupa mine...), am luat cadouri si reviste si carti pentru drum lung si ne-am pornit spre Ro/Md, cu scopul de a o vedea pe vara-mea casatorindu-se. Am avut parte de-un concediu scurt, dar plin de oameni dragi si interesanti, discutii lungi si datatoare de optimism si inspiratie, locuri si intamplari frumoase.

DSC_1803
Prin tunelurile din Serbia.
DSC_1808
Partenerul de drum numarul 2 ;)
DSC_2062
Ce idei de editoriale de moda mi-a dat ceata, intalnita mult-prea-des in drumul nostru...
DSC_1992
Miki, motanul, contra echipei canine!
DSC_1975
Cine-i acel tanar catel, care crede inca naiv ca el ar fi stapanitorul curtii? Eu sunt motan de oras, mutat la tara si stapanesc si casa si curtea si toti oamenii din imprejurimi. Eu sunt stapanul, da?!
DSC_2054
Una bucata Alexandra, proaspata sotie si draga de sor-mea :)
DSC_2097
Alexandra numarul II, botul de doi anisori si cu mai multa energie decat patru maturi adunati.
DSC_2116
La anu' voi concura pentru aparitia in urmatoare campanie "Got Milk", caci presimt ca am mari sanse de castig! In plus, eu sunt fata cuminte si beau lapte cu miere pregatit de tati, dar tu si cu mami ati fost tare rele asta-noapte de-ati stat, din nou, pana la patru dimineata la taclale in bucatarie!!

Si pe langa toate intamplarile astea frumoase, am mai avut placerea de a le cunoaste, in sfarsit, pe viu pe cateva bloggerite dragi la tweetchicmeet-ul intamplat vinerea trecuta. Am fost cinci - eu, Paula Negrea (care-a si fost cu initiativa si organizarea si-i multumim mult pentru toata bataia de cap pusa la cale cu scopul de a ne intalni :), Andreea-DaDa, Alexandra Ivan si Anna-Cinnamon&Coffee, care ne-a si "imortalizat". Sper ca data viitoare vom fi mai multe si cu mai mult timp la dispozitie (mai ales noi, expatele :D)
















DSC_2088
DSC_2087

1 comments:

Paula NEGREA spunea...

Nicio bataie de cap, o mare bucurie si intentii tot mai frumoase pentru CUCUIETE - Club Select :)

Ati plecat un pic prea repede, tu si Dada.. apropou de ZOO: luni am interviu cu Diane Pernet, e-ntr-o vizita de cercetare in RO ;) [daca ai intrebari pentru ea, te rog, mailuieste-ma!]

Trimiteți un comentariu