miercuri, 5 august 2009

am revenit, oarecum ,)

Saptama asta nu am avut timp nici macar sa-mi verific mail-ul personal, ce sa mai zic de cititul blogurilor preferate sau de compusul unei postari? Am fost totalmente rupta de internet zilele astea.
Nu stiu de cand nu am mai dormit opt ore continuu, mult prea multe sunt de facut pana la sfarsitul acestei deplasari. Luni am fost la Viena, ieri - pe o ploaie grozava - la Ljubljana, pe care nici nu am avut timp sa o vizitez (nu ca as fi vazut mare lucru, ascunzandu-ma sub umbrela si salvandu-mi pantofii de ploaie...). Insa gandul ca vineri vine dragul meu sot sa ma ia si sambata ne pornim la drum spre casa, cu masina, prin Slovenia si Croatia (si contez pe vreme buna si bateria puternica a aparatului de fotografiat ;) ma face cat se poate de fericita. Asa ca promit ca pe pagina aceasta o sa apara si alte lucruri in afara de lamentari privind oboseala-mi :=)
 
Voi ce mai faceti?

4 comments:

bogdanic spunea...

Review-uri despre bloguri. Multumesc, bine! Conced in Grecia. Tu conced?

carola spunea...

da, in doua saptamani. acasa. dormit, mancat, lenevit. dupa senzatia de hotel care nu m-a parasit timp de 2 luni - o minunatie. grecia in schimb suna bine. eu as fugi pe o insula, fara telefon si K-n.

tatiana spunea...

Muncesc mult, nu mai am timp de nimic si chiar ma intrebam carui fapt se datoreaza absenta ta?
In rest ma gandesc la cum ar fi macar 2 zile de concediu. Sper sa nu ramana doar o utopie:))

orchidsun spunea...

Check this out: www.modcloth.com/store.

Trimiteți un comentariu