miercuri, 8 iulie 2009

Dresses Love: Sales Edition

Eu incerc sa ma abtin de la cumparaturi. Dar, de dragul unei postari informative, ce nu faci :) Te dedici si unei calatorii plina de tentatii care mai de care si pericole financiare grozave la tot pasul prin magazinele online. Dar te intorci vie si nevatamata, reusind chiar (o, minune!) sa iti pastrezi cardul de credit (relativ) intact si mintea (discutabil de) limpede.
E sezonul reducerilor, cand inimioarele noastre, sensibile in fata a tot ce e frumos, tresalta cu si mai mare infrigurare. Ei bine, criza economica determina scaderi atragatoare de pret si niste argumente solide pentru cheltuirea banilor - faceti investitii reusite si preveniti colapsul industriei textile/retail/design/PR de moda/fabricilor din Thailanda/Rachel Zoe etc etc.
Lasand insa textele plicticoase dupa usa cabinei de proba, trecem la inspectarea atenta a pieselor alese:

1. Printuri interesante, ce nu isi vor pierde din farmec nici sezonul urmator.

Rochie Alexander McQueen, pe my-wardrobe. E mini, adica poate fi purtata de un numar ceva mai mic de norocoase. Eu o cedez cu regret si putina invidie ;).

Rochia Tibi, la reducere pe net-a-porter.

2. Adevarata rochie de vara - comfortabila, colorata si draguta:

Vara, printurile florale sunt la fel de actuale si necesare ca si inghetata de fructe si bauturile cu multa gheata si umbrelute decorative. Urban Outfitters (exista si in varianta uni, neagra)

Urban Outfitters Boutique, o rochie cu funda la spate, de o delicioasa nuanta de galben, ce merge de minune cu un bronz frumos si un par stralucitor.

Ca tot se poarta rochii maxi vara aceasta, alegeti una mai putin tipica. Tot UO, o rochie lejera, de inspiratie rustica.

3. Rochia de petrecere: seducatoare si atragatoare, se serveste in combinatie cu tocuri ametitoare, muzica buna, flirt de calitate si un pahar de martini sau caipirihna.

Rochie Marc by Marc Jacobs, net-a-porter.

Philosophy by Alberta Feretti, my-wardrobe. Cine a zis ca nuanta lavandei nu poate arata seducator?

4. Le veti purta si la iarna - cu un cardigan sau o jacheta interesanta deasupra, dresuri si cizme.

ASOS, la incredibilul pret de 18 lire sterline.

ASOS.

Voi ati profitat deja de farmecul sezonului de reduceri? Aveti cateva cumparaturi planificate? Si daca da, ce rochii sunt incluse pe lista? ;)

2 comments:

Denisa L spunea...

deocamdata nu am profitat de reduceri,sper ca saptamana viitoare sa incep:D
vreau o rochie cu imprimeu floral sau uni...

Eda spunea...

Eu am dat o tura prin magazine. Cautam o rochie pentru o nunta, dar nu am gasit ceva care sa-mi "fure ochii", asa ca mai astept.

Trimiteți un comentariu