joi, 11 iunie 2009

Reading goodies


Uite ca ma apuc sa va enumar din nou bunatatile de linkuri. Nu stiu daca exista cineva care urmareste in mod special acest gen de rubrica (dupa cum urmaresc eu Lectura de Sambata Dimineata, publicata de Irina Markovits), dar daca exista musterii interesati, ii rog sa ma scuze (a 'nspea mie oara!) pentru lipsa de regularitate.


RFB:

- Un interviu cu castigatoarea Pasarela 2009, Laura Popoviciu, pe F&B.
- Octavian Coifan posteaza un articol interesant (primul dintr-un ciclu mai lung, se pare) despre Termeni cosmetici.
- Un articol excelent, Despre cele 7 varste ale garderobei, pe Style Diary.
- Adina Necula posteaza pe blogul personal, prezentarea de la prima intalnire din cadrul proiectului "Profesionistii modei".
- Discutia aprinsa despre aparitia Andreei Banica la RMA continua pe blogul Andreei.
- Echipa MauVert, despre Artizanii Modei, un eveniment cu gust cam amarui, din cat pot judeca din imagini...

International:

- Orice profesie, orice domeniu de activitate are partile sale mai putin atragatoare, daca nu de-a dreptul neplacute. Nu mi-am facut niciodata iluzii ca lumea modei (adica si a vanitatii, aparentelor si ipocriziei), a fi una roz-bombon si lipsita de orice "lingura de smoala". dar articolul despre un documentar filmat de un model si prietenul acesteia, pare sa mai demonteze cateva mituri.
- Cativa editori de Beauty isi impartasesc preferintele cosmetice pe Guardian . Alexandra Shulman, redactor-sef al Vogue UK, vorbeste, tot pe Guardian, despre rochiile de vara si atractia pe care o exercita acestea.
- Industria pietrelor pretioase pare sa opteze in favoarea politicii responsabilitatii sociale. Telegraph UK.
- Daca v-ati intrebat vreodata de unde vine denumirea de Adidas si ce inseamna Reebok, un articol de pe WSJ Online va poate oferi cateva raspunsuri.

Diverse:

- Bentita in forma de funie legata? Poate suna ciudat, dar arata foarte bine si s-ar potrivi unei tinute de inspiratie marinearasca. Aflati pe Fashionista cum o puteti crea de sine-statator.
- Revigorarea sandalelor preferate - o solutie simpla, ingenioasa si cu rezultate foarte dragute, propusa de Dana.
- Cunoscutul fotograf roman Alex Galmeanu a lansat muzeul de fotografie - deocamdata sunt publicate imagini din colectia personala, care au aparut si pe blogul sau. Dar proiectul e interesant si merita urmarit, zic eu :)
- Coditele sunt - din nou si in continuare - la moda.

Imagini: 1 - pam garisson, flickr, 2+3 - maggienikole, flickr.

1 comments:

Eda spunea...

Nu stiu daca ti-am mai zis, dar astept cu nerabdare "reading goodies"...sunt cu adevarat goodies!

Trimiteți un comentariu