sâmbătă, 27 iunie 2009

Nu uitati ;)


Diana Bobar organizeaza o mini vanzare, la preturi reduse, a unei selectii de rochii create de ea.

5 comments:

Anna Pope spunea...

Asta e preferata mea :D

Mina spunea...

the dress is cute but is it just me or does it remind u as well of maria lucia hohan's earlier collection from like 05? i find the resemblance too much to ignore. also when u look at the larger picture u can kind of see some fit problems especially around the waist. I saw her fall collection online and that really impressed me. it was innovative and inspiring. her earlier stuff though lack a lot of things. Just my personal opinion.

carola spunea...

@Mina - banuiesc ca te referi la imaginile astea, nu? http://www.mlh.ro/old_site/spring2005.html
Nu ma intelege gresit, nu tin sa ii iau aparare Dianei, o simpatizez mult, am avut incredere nebuna in ea in 2007, cand i-am comandat rochia pt cununia mea civila si nu am regretat, dar e o om matur si responsabil, nu are nevoie de mine sa ii iau apararea si sa ii fiu purtator de cuvant. Totusi, in opinia mea cred ca asemanarea (existenta) intre una-doua piese de-ale ML si ceea ce face Diana nu sunt datorate unui caz de copiere (am subinteles ca d/e asta ar fi vorba, daca am inteles gresit- te rog sa ma scuzi). Acesta e o rochie de inspiratie empire - decolteu adanc, talie ridicata, eventual subliniata printr-un brau/sal lat, fusta conica. In sensul asta, nimic inovativ in piesa aceasta nu exista, la nici una dintre ele. In plus, prea des apar aceste elemente in cei doi ani de cand ii urmaresc munca, asa ca inclin sa cred ca e vorba de o preferinta personala, un anume stil, nu de o inspiratie ilicita.

In ceea ce priveste greselile de croi - le-am observat si eu - braul nu e croit uniform si e vizibil. Totusi, pe site exista precizarea ca rochia va fi facuta la comanda, nu vandut modelul existent, ceea ce ma face sa cred ca Diana e constienta de minusurile piesei. Clar nu ar fi trebui sa posteze imaginea, dar mi-a placut combinatia de culori si feminitatea piesei asa ca am inchis ochii la defectul nitel cam deranjant.

Repet, este strict opinia mea si incerc sa fiu obiectiva, pe cat e posibil :)

Anca spunea...

Eu o admir pe Diana pentru ca a invatat totul singura. Nu multi reusesc asa ceva. E foarte normal sa faca greseli, mai ales la inceput, deci ar trebui sa i le trecem cu vederea. Noua ei colectie e mult mai reusita din cauza ca a capatat experienta si are mai multa incredere in ea. E clar ca va deveni din ce in ce mai buna.

diana spunea...

:)
vreau doar sa spun ca rochia e facuta pentru si pe corpul unei femei reale - deci inseamna ca se aseaza intr-un anumit fel pe corp si in altul pe manechinul ieftin si stricat de croitorie de plastic pe care il am, astfel apar si cutele de la brau care creaza iluzia ca e asimetric; e facuta sa vina bine fetei, nu manechinului de plastic care oricum nu e foarte asemanator cu rotunjimile corpului uman :) rochia e la comanda deci cum a vrut-o clienta, e chiar de cununie. nu ma reprezinta pe mine ca designer. am specificat ca e facuta la comanda :) iar pe site postez atat colectiile care sunt pentru creativitate, cat si comenzile ce le fac, care sunt pentru bani, ca sa pot sa continui sa investesc in colectii. :)

Trimiteți un comentariu