vineri, 26 iunie 2009

In continuare, sub influenta

Clipuri publicitare pentru Chanel Nr.5, din diversi ani si perioade.

Asta pare sa fie cel mai vechi (1970) videoclip publicitar Chanel descoperit pe youtube.Prima vedeta care a aparut in materialele video Chanel a fost Catherine Deneuve. Reclamele sunt extrem de senzuale si seducatoare...
Share the Fantasy, 1979, filmat de Ridley ScottShare the Fantasy, 1982, regia - tot Ridley ScottCarole Bouquet, care a aparut in materialele publicitare Chanel intre 1986 si 2001.


Estella Warren. In 1998-99 - prima reclama video Chanel demonstrata la cinematograf, inainte de inceperea filmului.
Nicole Kidman in deja bine-cunoscutul ;) scurtmentraj publicitar regizat de Baz Luhrmann.Audrey Tautou, 2009, in regia lui Jean Pierre Jeunet.Si ultimul, dar nu cel din urma, un scurtmetraj realizat de Marcel Langenegger. Trece categoric de limitele unui spot publicitar (ma indoiesc ca ar permite difuzarea sa in primetime :)), il vad mai mult ca reclama de brand sau proiect artistic. Inspirat din "Parfumierul". Ciudat si foarte interesant!


Sper ca nu v-am plictisit cu atatea materiale! ;) Care va place mai mult? Cele contemporane, cele putin mai vechi? Aveti vreo "fata" preferata a parfumului? Ah, apropo, si intrebarea esentiala - va place mirosul Chanel 5?

2 comments:

Anna Pope spunea...

Best thing to wake up to!! Merci :)

nookie spunea...

I like the last one>:)

Trimiteți un comentariu