joi, 21 mai 2009

Prin Podgorica

In Podgorica infloresc copacii de rodie.



La vreo doua blocuri de cladirea in care locuim, zidurile s-au "grafittizat".

Blocul in care locuim noi :) La parter avem doua restaurte, o sala de sport, un birou de arhitectura si ceva ce pare a fi un cabinet otorinolaringologic.

Buchet ornat cu un fluture facut din pene vopsite. Arata mult mai bine in viata reala :)

Un mutunache verde ;)

Imi imortalizez balerinii de piele. Sunt de un auriu palid, extrem de comozi si au o mare bila alba pentru faptul ca au costat doar 8 euro! (ii vindea cizmarul de peste drum de birou, ca urmare a inchiderii unui magazin de incaltaminte ce nu a reusit sa-si lichedeze stocurile. era o incapere intreaga cu tot felul de incaltaminte, pentru toate varstele si sexele ;)

Azi, in Muntenegru, e sarbatoare nationala - Ziua Independentei. Ocazie cu care avem parte de doua zile libere si un week-end prelungit. Desi e joi, am senzatia constanta ca e sambata, asa ca m-am delectat cu mancare tailandeza in Delta City (mall-ul din Podgorica - sotul a preferat o mancare mai putin exotica :)) si am privit "Ingeri si demoni", care nu e atat de prost pe cat as fi crezut si m-a tinut in tensiune pana la sfarsit. Maine o luam spre nord, in munti, poimaine - spre mare, Kotor-Herceg-Novi. Bine, jumatatea se duce si in interes de serviciu (ca de aia e zi libera, ca se lucreaza mai cu spor ;), eu o sa ma plimb, fotografiez si citesc. Si vreau ma asez sa scriu si ceva ce i-am promis Andreei, o mica surpriza pe care v-o pregatim en deux :D

Voi ce lucruri interesante ati mai observat saptamana asta? Si ce planururi aveti pentru week-end-ul ce va sa vina? :)

5 comments:

Eda spunea...

Tare simpatic mutunache verde! Duminica merg si eu sa imi caut o pereche noua de balerini...vreau unii care sa semene cu ai tai, dar pe bej, gri sau albastru. Sper sa ii si gasesc prin apropiere, ca pana la Podgorica e cale lunga!

A-30-something spunea...

E foarte chic pe la tine, imi plac mult pozele! Si balerinii :)

Eu weekendul asta am de gand sa ies cu prietenii, sa citesc si sa dorm. Mult.

Anca spunea...

Imi place ca dezvalui uneori detalii din viata ta. Savurez din plin genul acesta de post-uri. Balerinii sunt draguti si par foarte comozi, desi eu m-am cam saturat de auriu.

Denisa L spunea...

Vreau sa dorm si sa invat:D

Imi plac balerinii tai,parca ar fi impletiti:x

Alice in vintageland spunea...

Lovely flats!Orasul tau adoptiv pare superb:)

Trimiteți un comentariu