joi, 21 mai 2009

Reading goodies


Dupa o pauza cam lunga, iata o noua editie de "Reading Goodies". Mai bine mai tarziu, decat niciodata? (zicala asta o repet cam prea des in cadrul acestei rubrici, of).

RFB:

- Un articol despre stilul unuia dintre filmele mele preferate, "La Dolce Vita", pe RFB.
- Sonia ne intreaba daca suntem sau nu "la inaltime".
- Verde, in nuante si haine superbe. Stylediary. Tot pe Stylediary, Irina Markovits scrie despre Arta reeditarilor si ce semnificatie au acestea pentru identitatea marcilor.
- Anais, despre un fotograf de origine romana prea-putin cunoscut, Irina Ionesco.
- Octavian Coifan, despre Reformularea parfumurilor.


International:

- Se inclina oare standardele de frumusete spre siluete mai feminine si rotunjite, se intreaba Times.
- Ce cumparam de fapt cand apelam la pastile de slabit, cosmetice sau medicamente naturiste? Beneficii pentru sanatate sau efecte placebo? Sau chiar substante potential periculoase. Un articol pe DailyMail.
- Cathy Horyn despre documentarul despre Anna Wintour, cel despre care am scris si eu cateva zile in urma. Merita citite si comentariile.
- Nu e neaparata nevoie de o crema de protectie solara cu factor 100. Una cu factor 35 isi face treaba bine, daca o aplicati regulat si in cantitati generoase. NY Times.
- Pasiunea ultimelor sezoane - pantofii spectaculosi - a retrezit interesul pentru pantofii facuti la comanda, dupa calapodul clientului. Mai ales ca aceste servicii exclusive devin posibile si la distanta, prin intermediul internetului. The Telegraph.
- "Intoarcerea" lui Thierry Mugler. Tot pe The Telegraph.
- Ce este merchandising-ul de moda? 39th&Broadway.


Diverse:


- pentru iubitorii de animale, cu dedicatie speciala, o serie de fotografii surprinzand animale in baie. Mi se pare mie sau vreo doua dintre pisicile proaspat spalate pun la cale planuri malefice de razbunare? :P cel putin mutrisoarele lor suparate asta par sa sugereze :))
- DIY: Decoratiuni interioare - simple si foarte frumoase.
- DIY: recrearea look-ului Balmain, cu haine SH.
- Super Kawaii Mama, o adepta a unui stil retro foarte interesant, a conceput o serie de articole despre stilul personajelor din Mad Men. De citit atat pentru fanii serialului cat si pt cei pur si simplu interesati de stilul perioadei.
- Ce poti obtine cu ajutorul Photoshop-ului - o galerie de imagini uimitoare.

Toate imaginile: Jul, GriUrban.

3 comments:

Jul spunea...

Carola, multumesc, multumesc! Sunt foarte mandra! :)

carola spunea...

@Jul - eu sunt mai mandra ;) Ca mi-ai permis sa iti folosesc fotografiile :)

Eda spunea...

Ultimul link e bestial! La vara ma apuc sa invat Photoshop!

Trimiteți un comentariu