luni, 18 mai 2009

Intrebare-ntrebatoare


Citeam azi, la serviciu, Google-Reader-ul (o placere interzisa, dar eram prea plictisita/obosita de caldura ingrozitoare) si am dat peste un articol de pe 39th&Broadway, un blog foarte fain, cu multe informatii din culisele modei newyorkeze. Articolul era despre un editorial superb din Vanity Fair, despre care am scris si eu cu ceva timp in urma, dar altceva mi-a atras atentia si anume randurile acestea: "It is always refreshing to see exquisitely stunning clothing that make women look beautiful and feminine. When much of our fashion is about edgy innovative and occasionally ironic pieces, we can’t help but smile at a gown just meant to be pretty."

Si vroiam sa va intreb de ce a fi doar draguta, ca in "dragut imbracata", "arata dragut", "ce rochie draguta", nu mai e de ajuns? De unde a pornit dorinta si goana dupa fierce, edgy, inovativ cu orice pret? De ce vad adesea colectii - formate din piese foarte destoinice, clasice, bine croite, bine construite, cu un concept echilibrat si inchegat in spate - fiind comentate ca iunsuficient de inovative, mult prea "dragute" etc? Sau exagerez?


Imagine: Steven Meisel pentru un editorial Vogue - ana-lee, livejournal

2 comments:

Alexandra spunea...

pt ca vrem sa iesim in evidenta si in timp ce multa lume poate trece drept "draguta" foarte putina poate trece "edgy" well..e doar o idee :)

btw i love your new look :)

Eda spunea...

Eu sunt de parere ca in orasele mari viata e traita mult prea rapid( din pacate) ...nu mai avem timp sa descoperim ce poveste se ascunde in spatele unor haine dragute. Daca ceva nu ne atrage atentia din prima secunda, trecem grabiti mai departe.

Trimiteți un comentariu