sâmbătă, 28 martie 2009

Matthew Williamson face casa buna cu H&M

Daca Comme des Garcons m-a tentat, in cadrul colectiei capsula, prin jachete deconstruite si esarfe-nbulinate, primavara asta, Matthew Williamson ma face sa-mi doresc sa ajung la cel mai apropiat H&M din alte motive. Multa culoare! Siluete feminine si seducatoare. Chef de petrecere si bucurie de viata. Seductie, distractie, pene imprimate, roz si turcoaz. Totul arata cat se poate de delicios, dar piesele de mai jos imi fac cu ochiul in mod special. Rochia roz cu fusta bufanta, topul roz aprins brodat in forma de pene (laitmotivul colectiei, se pare), costumul cu pantaloni, de la care mi-as lua cu siguranta jacheta in stil masculin. Rochia cu printuri multicolore - pana la genunchi sau varianta lunga si cu spatele gol, perfecta pentru o vacanta intr-un loc cu un un nisip perfect alb. Rochia cu pene printate, cu un amestec de culori absolut fantastic. Jacheta de piele bej sau costumul cu fusta albastru, aparent, dintr-o piele prelucrata (imaginea o gasiti pe nitrolicious, daca urmati linkul de la finalul postarii). Pareri? :D




Vor aparea in magazinele H&M pe 23 aprilie... Incep sa ma gandesc serios la o scurta excursie in strainatate ;)
Pe site-ul Grazia puteti vedea un behind-the-scenes de la filmarea campaniei publicitare, cu Daria Werbowy in rolul principal, iar Dana a postat un scurt interviu cu Williamson, despre realizarea colectiei-capsula.
Imagini: nitrolicious si fashionologie.

3 comments:

Denisa L spunea...

imi place colectia si cel mai mult rochia:X

Eda spunea...

Eu vreau costumul acela albastru, dar momentan sunt in faza de shop rehab.

Mina spunea...

i cant wait for this collection to come out. i think i will line up from the following night. its gets so wild in the stores on opening day. i went to the cavalli opening and in the first 3 minutes the racks were empty. i wanted to cry.

Trimiteți un comentariu