duminică, 22 februarie 2009

Reading goodies


Ladies and Gentlemen, the one and the only weekly edition of Reading Goodies! Brought to you by Carola!

Uff, khe-khe, sa-mi refac vocea dupa asemenea anunturi importante si sa incep sa va impartasesc toate bunatatile gasite prin jungla virtuala! Pregatiti-va, sunt multe! Va recomand sa va preparati o cana de cafea cu lapte si scortisoara sau o ciocolata calda sau un fresh de portocale, dupa gust. Va luati un bol de ceva gustos si sanatos de rontait si purcedeti la citit!

RFB:

- Octavian Coifan, despre cenzura "pe Pasarela", politic si moda si exemple istorice, dar si despre icoanele de stil, identificabile in diverse noi colectii.
- Something like Anna, pe RFB, despre superba colectie Akris, inspirata din pictura impresionista.
- Daiane, pe blogul sau, despre mai multe colectii NYFW. Daiana scrie fantastic, ii marturisesc ca o invidiez ;) pentru condei si modul in care potriveste cuvintele! Eu o citesc constant si va recomand si voua.
- Adina Necula, pe HotCity, face un trend-spotting prin colectiile NYFW. Tot pe HotCity, Adina ne povesteste despre ochelarii de soare extravaganti, populari sezonul asta.
- Reguli de shopping marca Sonia, pe blogul ei CeImbraciAzi. Luati notite ;).

Fashion:

- Armani face guest-blogging pe The Moment, NY Times. Ii place NY-ul, se pare, dar americanii pun prea mult sos in paste. Hmm...
- Fiica lui Carine Roitfeld este numita, si ea, fashion royalty. Mai multe detalii pe NY Post.
- Un articol mai vechi al Galei Darling, despre geanta potrivita si stilul de viata al femeilor. Amuzant :) Voi cum va alegeti posetele?
- In perioada de criza, pana si personalul de vanzari arogant trebuie sa se adapteze si sa zambeasca. Oare in Romania cum o fi? Mai ales ca pana si pe Victoriei incep sa se observe efectele...
- Suzy Menkes, despre un trend important al sezonului, observat in colectiile Rodarte si Narciso Rodriguez - Space Age.
- Cine o imbraca, de fapt, pe Michelle Obama? Intrebari si nedumeriri, pe NY Times.
- LFW pune accentul pe constiinta green. Pe Guardian. Tot pe Guardian, miniinterviuri cuNicole Farhi si Paul Smith.
- Un interviu cu Olah Gyarfas, designerul din spatele Rozalb de Mura, pe Dazed Digital (via Octavian Coifan).

Diverse:

- Povesti de dragoste, varianta Gala Darling. Frumos si inspirational.
- Eroarea 404 este una enervanta, dar poate fi atenuata printr-un design reusit si un text amuzant. O selectie de exemple: partea 1 si 2.
- Marci internationale, in traducere araba. exotic ;)
- Pentru toti iubitorii de pisici si nu numai, proiectul Wake up your cat. Pregatiti-va pentru o portie sanatoasa de ras ;)
- Cateva sfaturi de la Nubby Twiglet, pentru cei ce isi doresc o cariera in design grafic. Recomandarile sunt adaptate pietei americane, oare cum sta treaba in Romania?
- Brandautopsy - Un blog interesant despre marketing si branding, scris pe un ton usor sarcastic, dar cu multe exemple practice de asa da si asa nu.

Ce lucruri interesante ati mai citit/aflat saptamana asta?

Imagine: Miss Retro Modern, flickr.

1 comments:

CeImbracAzi-Sonia spunea...

Uite o leapsa cu zambete pt tine http://www.ceimbracazi.ro/leapsa-cu-lols-sau-zambete/2009/02/24/

xoxo.

Trimiteți un comentariu