sâmbătă, 7 februarie 2009

Reading goodies


It's been a looong time :D Fara prea multe discutii, va propun sa vedeti ce mi s-a parut interesant in ultima saptamana (sau chiar ceva mai mult ;). Le iau la rand, fara sa incerc o prea mare clasificare dupa relevanta sau subiect, in modul in care s-au adunat intr-un draft de mail.

Un barbat citeste Cosmopolitan si isi descrie experienta pe propriul blog. Un exemplu: Un subiect despre care chiar vroiam sa citesc: "Cum se comporta sanii tai intr-o luna". Probabil ca in ziua de salariu sunt foarte fericiti si se duc la club. Cu o saptamana inainte de salariu, insa, sunt deprimati si abia ii convingi sa iasa din casa.

Cum au aparut cateva coafuri celebre. Via bitsandbobbins.

FakeKarl despre colectia "sa" Haute Couture. Hehe :D (amatorii pot sa urmareasca si twitterul lui Fake Karl. Perle, de genul lady gaga applied to be one of my assistants once. i fear the rejection did her damage, sunt pline de savoare :D)

Un zodiac amuzant, legat de moda :)) Eu ma cam regasesc (Scorpion).

Alex Galmeanu descopera si posteaza niste imagini frumoase si foarte interesante din Bucurestiul anului 1964...

Designerul american de tricotaje si proaspata mamica Tricia Royal, despre American Apparel.

Cica UGG nu pleaca nicaieri... Criza financiara motiveaza femeile sa prefere incaltaminte practica si comoda.... But still, UGGs??? In schimb, liniile de haine purtand numele unor celebritati ar putea sa se imputineze.

Un interviu cu Mihai Albu, pe eva.ro.

Despre Luxury Fatigue, pe 39andBroadway.

Washington Post ne zice ca, peste ocean, nivelul vanzarilor bunurilor de consum continua sa scada. Probabil nu mi-au vazut extrasul de cont de la inceputul anului incoace, cred ca le-as imbunatati in mod substantial statisticile.

Alexander McQueen - interviu despre colectia capsula pentru Target, despre care am scris cateva zile in urma. Dupa citirea interviului, imi pare si mai rau ca nu am ocazia sa probez/cumpar piesele.

Inca un interviu, cu Sandra Backlund, designer de tricotaje, pe Dazed Digital.

Despre Jessica Simpson, despre obsesia constanta fata de silueta si despre cum aratau vedetele cateva decenii in urma. DailyMail.

Ah, da, in caz ca nu stiati, desi vanzarile de UGGs cresc, este (inca) momentul pantofilor IT.

Gata, la culcare cu mine. Azi-maine, ne mai citim pe aici si prin alte parti.

PS: Bijuteriile Josephine sunt inca la pret promotional! Eu m-as grabi sa-mi fac un cadou de ziua aia ciudata, cand toata lumea innebuneste, se plimba prin oras ca bludnicii, tinandu-se de mana si cumparand tot felul de prostii in forma de inimioare. Va recomand sa nu va pierdeti capul si sa nu ratati piesele preferate Josephine, ca tare mai sunt frumoase ;)

Imagine: ArtLebedev.

4 comments:

Anonim spunea...

:))..nu nu le ratam ! Josephine is cool ,Josephine is the best..:)))Tare postul si... picture pe masura!..still laughing.

Anca spunea...

tocmai mi-a venit colierul Josephine pe care mi l-am comandat :D sunt super incantata

Anonim spunea...

Super postare!Si mie mi se potriveste horoscopul,sunt gmeni:D

Anonim spunea...

Imi placeau si mie niste coliere cu perle de la ea dar sunt sold out (mai binepentru buzunarul prin care oricum flutura vantul)!

P.S - Am preluat leapsa de la tine(multumesc)!:)

Trimiteți un comentariu