duminică, 1 februarie 2009

McQ Alexander Mcqueen pentru Target






Target este un magazin american, celebru prin preturile foarte mici cu care vinde o gama foarte larga de produse de consum, de la haine pana la mobila si, in ultimii ani, prin colaborarile cu mai multi designeri pentru colectii limitate, vandute ca painea calda. Toamna trecuta, cam tot pe atunci cand in magazinele H&M se lansa colectia speciala Comme des Garcons, Alexander McQueen uimea lumea anuntant colaborarea sa cu Target, prin intermediul liniei sale McQ. Acum putem vedea rezultatele acestei colaborari, intr-o serie de imagini aparute pe nitrolicious (aici si aici).
Imi plac liniile simple si stilul hainelor. Nimic prea complicat, dar nimic plictisitor. Piese ce pot fi adaptate unei zile de cursuri la facultate sau unei duminici petrecute cu prietenii pe la cinema si cafenele, dar si unei seri in club, la nevoie. Preturile sunt accesibile si rezonabile, tinand cont ca e totusi McQueen intr-o varianta mult mai ieftina si, probabil, mai putin calitativa. Per total, exact de ce are nevoie clientul tanar al magazinului.
Nemultumirea mea? Target nu livreaza international. Asa ca, sau va puneti la treaba relatiile de prin State sau asteptati sa apara pe ebay (banuiesc ca ceva mai scumpe).

12 comments:

A-30-something spunea...

I heart Target! Din pacate nici acolo unde stau eu nu exista niciunul si nu imi place sa fac cumparaturi de pe site :((

Anonim spunea...

Superbe tinutele!

Alexandra spunea...

target si topshop <3 <3 <3! sunt f f curioasa cand o sa vad macar ceva asemenetor (daca nu pe ei) in Bucuresti...

Denisa L spunea...

si mie imi pare rau ca Target nu livreaza internatiol:(
imi plac toate tinutele si mai ales botinele:D

Marina spunea...

Inca un motiv sa imi para rau ca nu locuiesc in America

Anonim spunea...

Apropo de livrarile din US, ar fi o solutie (eu una nu am incercat-o inca, dar ea exista): international mail forwarding. Una dintre firme ar fi asta: http://www.usamail1.com/index.php?ref=209
Practic inchiriezi (abonament lunar) o casuta postala in State, iti primesti comanda acolo, iar firma asta de mail forwarding iti trimite coletul in Romania.
E cam multa bataie de cap si cred ca se renteaza doar daca faci multe comenzi.

Anonim spunea...

I looove Target! In perioada in care am locuit in state mergeam foarte des si am o groaza de lucruri frumoase de acolo (incluzand un in set de farfurii, castroane si pahare mov)!:)

Andra spunea...

nimen nu ne vrea :P

carola spunea...

@Josephine - stiu de posibilitatea asta, dar mi se pare si complicata si scumpa. mai bine imi pun la treaba rudele din canada :D
@Alice - pahare mov? poporul vrea poze ;)

Alice in vintageland spunea...

Promit ca o sa fac si asta candva:) poze cu paharele mele mov!

k spunea...

he's a hero!

Jessica Bentley spunea...

la magazinul de la Target online, am creat o Mailbox pentru US $ 5 USD cu http://www.BongoUS.com - soluţie de mare!

Trimiteți un comentariu