miercuri, 21 ianuarie 2009

Funny, sweet, nostalgic

Mda, cred ca ar trebui sa-mi mut laboratorul supersecret, in care fac o bomba atomica pentru a distruge omenirea, in alta parte. Parul sotiei arata nitel ciudat. Poate pana a distruge omenirea fac o afacere? Sampon ce ofera o stralucire ireala parului Dumneavoastra!

Mister, ai Mister, nu stiti unde e cel mai apropiat Jurassic Park? Nu ma aude! Ciudate mai sunt si primatele astea, mai sa fie! Sapiens, pe naiba! Dar la dejun merg, cu putina sare.

Ati fi putut banui ca o simpla sticla de Cola poate avea un asemenea efect asupra persoanelor de gen feminin? Io nu ma regasesc, dar puteti sa includeti aceasta metoda patentata in urmatoare editie a ghidului "3157 de metode de a obtine o intalnire". Este chiar mai eficienta decat a intreba cat e ora! Solicita doar putina atentie, in cazul in care sticla va zboara in cap (lectii gratuite la G W Buuush!)
Dezinhibati femeia, imbracand-o in nylon. Hmmm... Si organizati-o o sesiune foto in care sa poata poza drept Statuia Libertatii. Va va garanta un succes nebun si un corp transpirat (ore petrecute pe platou, imbracata in material sintetic...). Totusi, nu aveti drept de recurs. Ati vrut sa o dezinhibati? Ata ete!
Mi se pare interesanta juxtapunerea - la un capat dracoaica, la celalalt - fetita inocenta cu o bomboana. Dresuri policolore si polivalente! Nu schimbati femeia, cumparati-i o pereche noua de dresuri! Easy!

Bonus: preferata mea! la modul serios, de data asta :)

Click pe imagini pentru rezolutii mai mari.
Toate imaginile - FunHouse, pe flickr.

1 comments:

Alexandra spunea...

si mie imi place preferata ta :D

Trimiteți un comentariu