duminică, 30 noiembrie 2008

Ceasuri funky



Peisajul magazinelor online din Romania s-a diversificat prin aparitia clockwise.ro, specializat in comercializarea de ceasuri ale brand-urilor Nooka si Alessi.
I'm not a clock-girl, dar nu as spune nu unei piese Alessi ca prima din stanga, cu o curea oranj si cadran metalic, sau celei roz, din mijloc combinate cu un cadran verzui. Sunt fun si merg de minune cu un mers la club sau la baut cafea cu prietenele.

Din comunicatul de presa aflam ca Alessi este un brand italian cu istorie, dar si cu viziune. Pe langa directia sanatoasa a producerii obiectelor de calitate, Alessi s-a concentrat si pe design, investind in creatii care sa redefineasca modul in care oamenii vad si folosesc obiectele. Printre cei care si-au pus numele pe ceasurile Alessi se numara designerii Karim Rashid, Franco Sargiani, Miriam Mirri, Jorge Pensi, Ettore Sottsass, Stefano Pirovano.

Nooka este un brand care pune accentul pe designul neobisnuit - cadranul clasic dispare, punandu-se accentul pe modalitati inovative de aratare a timpului.

Despre Clockwise: Produsele noastre nu sunt tocmai mainstream, targeteaza o nisa foarte bine delimitata: cei care vor sa fie mereu 'pe trend', care au un stil al lor si vor sa fie unici, sa iasa in evidenta, sa aiba ceva deosebit, ce nu mai are nimeni sau foarte putini, sunt oameni cu mult bun gust si simt estetic, carora le place sa experimenteze.

Daca va plac ceasurile funky sau daca va identificati cu mesajul Clockwise, faceti o vizita pe site-ul lor. Comenzile se fac online, livrare in maxim 48 h prin curier, iar plata in ramburs.

0 comments:

Trimiteți un comentariu