duminică, 5 septembrie 2010

Manolos

Va veni ziua cand voi intra in posesia unei perechi de Manolos, va veni cu siguranta! (promit!) Doar ca acea zi nu va fi anul acesta, cel putin din considerente practice - cand stii ca urmeaza sa te dublezi in volum, investitia intr-o pereche de pantofi inalti nu mai pare intr-atat de atragatoare. Promit insa sa ma readuc pe drumul cel bun la anu' (cum vi se pare ideea de tanara mamica iesita la plimbare cu bebe in carucior si o pereche de Manolo Blahnik de 8 cm? Ridicola sau amuzanto-chic? ;)

Pentru cele dintre voi care nu se vad plasate in fata dilemei practic - frumos si NEpractic si (norocoaselor! :)) au mana tare la a plati cateva sute de lire sterline sau euro pentru o pereche de pantofi, va propun sa aruncati un ochi peste pantofii Manolo Blahnik, creati pentru si vanduti in exclusivitate in magazinul Liberty din Londra. Perechile create exclusiv sunt executati din piele si materiale textile Liberty, in printuri fanteziste si foarte atragatoare (oare sunt singura care imi imaginez o tinuta compusa din diverse imprimeuri - una dintre rochiile de inspiratie retro Prada sau LV, purtate cu Manolos pentru Liberty?!)




1 comments:

Mina spunea...

eu cred ca inca poti chiar si ca noua mommy sa porti pantafi cu toc numai ca nu din acea exagerati. manolo este stiut pentru pantofi comozi. eu am vazut si am incercat multi care aveau un toc mai mic de 2cm si cred ca ar fi perfecti. oricum vor fi multe ocazii in care nu iesi intodeuna cu baby cu tine si vei vrea sa porti ceva faboulous. iti reconad yoox.com pentru preturi mult mai accesibile. sunt de sezoane trecute but atata timp cat iti plac who cares?
xoxo
mina

Trimiteți un comentariu