vineri, 20 august 2010

De-ale mele

Nu ma pricep sa cumpar pantaloni. Mai bine zis, ma pricep sa identific ce-mi sta bine si ce nu, dar rar (rar de tot) gasesc modele care chiar sa satisfaca toata cerintele. De la un timp,  aproape ca m-am lasat pagubasa.  O pereche de pantaloni prost croiti reprezinta o amenintare mai mare la adresa increderii in sine decat cinci editoriale cu modele trase prin inel (modelele sunt modele si sunt departe si nitel ireale, pantalonii prost croiti imbracati pe o silueta indepartata de ideal sunt aici - tangibili si tragic de reali in reflexia oglinzii din cabina de proba).
Acum, in schimb, nu am de ales. Acum pot sa ma fofilez, purtand cam toate hainele mele obisnuite, dar ultimele luni de graviditate (adica perioada in care voi fi in stadiu maxim de expansiune corporala) vor coincide cu lunile reci ale anului. Desigur, m-am gandit la solutia rochiilor-pulovere, fustelor tricotate purtate cu camasi barbatesti etc., dar pantalonii vor fi necesari. Si nu, nu vrea sa traiesc in costume sportive, cum am vazut ca se mai practica. Blugii nu imi mai sunt comozi si nici un magazin nu pare sa ma alinte cu ceva comod, care sa nu-mi stranga prea tare abdomenul. Inteleg perfect ca gravidele au lucruri mai importante pe cap decat stilul si aparentele, dar eu sunt o gravida problematica si imi doresc o pereche de pantaloni care sa adie macar a tendintele sezonului toamna-iarna 2010-11, daca tot nu am ocazia sa le experimentez in forta maxima iarna asta :)
In septembrie, ar trebui sa ajung vreo zi prin Bucuresti. Unde ma duc? Unde am sanse sa gasesc pantalonii de vis pentru gravidute alintate :) Idei? :)

5 comments:

Unknown spunea...

chiar nu-s sanse in RO, in malluri... dar cred ca poti vorbi cu mila corlateanu, sa-ti faca ceva dupa pofte :) pup

Daiana spunea...

ce dragut! tare as vrea sa te pot sfatui dar nu am idee. cat despre pantaloni care vin aiurea, cam din acest motiv detin 99% jeansi, macar stii o treaba :)) dar intr-adevar, cand va inainta sarcina, va fi o problema..

sper din tot sufletul sa gasesti ceva! puup!

VertAnge spunea...

La Debenhams(in Mall-ul din Vitan) aveau la un moment dat un raft cu haine pentru gravidute,inclusiv pantaloni care au in partea de sus o bareta elastica care se intinde pe masura burticii :) Sper sa gasesti ceva care sa iti placa.

dressaddict spunea...

Te inteleg perfect, si eu am nascut-o pe fetita cea mica la final de noiembrie cand era un friiig... Incearca la Kiabi, sunt vreo 3 magazine in Bucuresti (in Orhideea din Grozavesti, in Militari langa Auchan si in Grand Arena din Berceni) si au raion pt gravide. Am inteles ca si la Zara ar fi haine pt viitoarele mamici. A, raion special este si la C&A , care este tot in Militari langa Auchan, in AFI Palace si in Sun Plaza Mall de la Big Berceni. Succes!

Dana spunea...

Hello!
Nu am mai trecut de ceva vreme pe la blogul tau :)

Si tu esti cu "burtica". Ce cool! Si eu :D
Cand ai "due date"?

Cu hainele am avut si eu probleme substantiale (uite aici dilemele mele :) http://www.shopaholic.ro/2010/08/40-de-saptamani-de-sarcina-unde-gasim.html). In Romania... oferta e limitata rau :(

La debenhams au raft de gravide, da se dau hainele ca painea calda, si daca nu esti dintre "norocoasele" care poarta marimi gigantice de 20 sau 22 (gb) slabe sanse. La fel si la Zara.

Poti incerca KIABI sau C&A. Dar nu te astepta la cine stie ce super mega trendy :)

As merge mai degraba pe varianta H&M...

Trimiteți un comentariu