duminică, 20 iunie 2010

Obiectele dorintei


O lista luuunga de piese pe care le-as primi cu bratele deschise in dulapul meu. Toate, gasite pe Molecule-F, magazinul online lansat recent, concentrat pe promovarea si vanzarea creatiilor designerilor romani. Daca m-ar tine cardul de credit sa fac atatea cumparaturi dintr-o lovitura si daca Molecule-F ar livra in strainatate, mi-as alege rochia Dragon, amagitor de simpla, in tonuri maronii, semnata Rozalb de Mura si clasica rochie neagra (FE[MALE]) cu o trena drapabila in dependenta de imaginatie. 
Un medicament anti-depresiv, luand forma unei rochii Silvia Serban si doua rochii Corina Vladescu - lunga, cu un craniu imprimat, seducator de simpla si "insolenta", alta multa mai sculptata, decorata cu magnolii din aceeasi tesatura de bumbac.
Pentru a echilibra cantitatea de rochii dorita, o jacheta si un top ar fi solicitate. Ambele - 109. Seria de topuri e in mod particular amuzanta - reproduceri ale unor tablouri foarte cunoscute si texte inscriptionate pe sppate folosind "limbajul facebook".
Pana la urma, cred ca e un lucru binevenit ca Molecule-F nu livreaza in strainatate, altfel riscam sa ajung la faliment in ritm accelerat :D. Poate sa incep sa fac economii pentru urmatoarea vizita in Romania? hmmm...

Voi ce obiecte ale dorintei aveti in ultimul timp? 









4 comments:

mirela spunea...

Draga noastra, foarte buna selectia pentru "lista dorintelor".

In alta ordine de idei, ne pare rau pentru bugetul tau :)), dar sa stii ca pana la jumatatea lunii iulie implementam si plata cu card-ul.

Altfel, si in acest moment facem livrari internationale, oriunde in lume, cu plata la livrare sau daca ti se pare mai convenabil, cu plata prin transfer bancar.

Te asteptam pe site - intram in curand si cu o noua linie de accesorii.

Multumim frumos de aprecieri.

Molecule-F.com team,

www.molecule-f.com

carola spunea...

@mirela - bugetul meu e in pericol permanent :D nu am gasit nicaieri mentiunea privind livrarea internationala, dar e foarte posibil sa imi fi scapat (erau prea multe rochii frumoase de admirat :))

mirela spunea...

trimite un mail la contact@molecule-f.com, cu adresa de livrare si iti zicem si cat e shipping-ul - negociem cu transportatorul;).

in Romania livram gratuit.

FYI

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Molecule-F/110415635667244?ref=ts

Ana spunea...

Ohh love your lust list:)

109 totally rulezzzz:)
Plus rochia neagra este dementiala:)
xo

Trimiteți un comentariu