miercuri, 30 iunie 2010

Intrebare-ntrebatoare


Vederea acestui costum de baie intreg pe ModCloth mi-a readus in minte toate dubiile mele privind costume de baie intregi vs. deux-pieces-uri de diverse tipuri. Eu am "iesit la vanatoare" dupa unul intreg in ultimele saptamani - pe plaja, bronzarea ma preocupa mai putin decat alte activitati de genul balacitului si cititului de carti simpatice sub umbrele largi. Costumele intregi s-ar putea dovedi mai comode decat toate atisoarele care risca sa se desfaca in momente nepotrivite. In plus (si cred ca e motivul principal) - un costum de baie intreg e mai cochet si chiar, intr-un fel, nitel mai provocator decat unele surori mai putin modeste :D - intr-o mare de burice la vedere, un costum de inspiratie retro, purtat cu incredere si fler poate trezi mai mult interes. Deux-pieces-urile au nenumarate avantaje si, bine alese, pot sculpta cu mare succes un corp prea putin pregatit pentru plaja, dar as vrea foarte mult sa va aflu parerea?
Intreg sau bikini? Plaja e pentru bai de soare si distractie, un costum intreg, mai ales de inspiratie retro pare nelalocul lui? Sau nu?

PS: mai jos, un favorit din sezonul trecut - de inspiratie retro, galben cu buline si centura. Semnat Michael Kors. Pacat ca pretul era prohibitiv ;)

12 comments:

Mina spunea...

mie imi plac swimsuits de o bucata mai mult. mi se par mai comode de puratat si mai flattering. mai ales nu inteleg idea de a ne bronza buricul. au trecut timpurile alea cand era la moda sa purtam cropped tops. so chiar nu inteleg inca fascinatia cu 2 pieces. oh ba da... este din cauza ca la baieti le place mai mult. cu toate ca un piece probabil va sari in evidenta din cauza ca nu multa lume o poarta, pentru un barbat nu o sa sara in mod placut. tot in 2 piece vrea sa te vada. u know its like daca porti un sac rosu aprins are u gonna stand out? yeah u will but not in a good way. dar asta vine din perspectiva barbatilor si nu a noastra. cred ca o femia va admira mai mult un costum de baie intreg mai retro decat niste snururi demodate atata timp cat acea femeie e citita si e la curent cu moda. so the big question is defapt pentru cine te imbraci? sa atragi privirle barbatilor sau pentru tine si pentru alte fashionistas de pe plaja?

sasha spunea...

ador costumele de baie retro. :) cei de la Femillet aveau in catalogul din 2009 unele geniale !

depinde pentru ce ii vezi rostul. eu-s ceva mai practica. daca vrei bronz uniform, se poate obtine altfel, mai ales ca soarele nu-i chiar super sanatos pentru piele.

distractia si baia nu merg mana in mana numai cu bikini. dimpotriva. iar chicul si farmecul unei tinute consta pana la urma in atitudine si stilul tau vestimentar, nu in cei care te privesc.

dezavantajul, daca vrei sa-i spui asa, e ca ai nevoie de setul complet - palarie, ochelari, geanta, sandale-papuci, eventual umbrela, toate asortate

Alice in vintageland spunea...

Fara indoiala prefer costumul intreg de ispiratie retro. Mie una nu-mi place sa merg la plaja/la mare in sensul traditional al cuvantului iar daca ma duc caut locuri cat mai pusti,izolate, fara turisti, nu-mi place senzatia aia de inghesuiala din plin sezon de pe litoralul romanesc, clar nu ma duc la mare sa ma bronzez:) so yes, cum zice si mina, I don't really dress for the boys:)))))

VertAnge spunea...

Mie imi place intreg, pentru ca e mai comod daca vreau sa inot. Nu am unul vintage sau retro, dar e pe lista de achizitii. :)

Anca spunea...

Niciodata nu as alege un costum de baie intreg!!! Mai ales la mare, unde sigur as transpira ingrozitor, iar daca ar mai fi si negru... plaja nu ar mai fi plaja, ci un chin, iar mie imi place sa ma bronzez. Mi se pare deprimant sa ai doar mainile si picioarele bronzate, restul corpului alb. Sincer, nu vad rostul unui costum intreg, decat daca stai cuminte sub umbreluta sau daca mergi o data, de doua ori pe ani la o piscina si atat. Eu am de gand sa imi petrec toata vara la soare si la baie, deci costumul in doua piese e preferatul meu.

Brioche spunea...

Eu am un costum de baie de inspiratie vintage cu slipul foarte inalt (ajunge aproape pana la buric). E foarte frumos dar inca nu mi-am facut curaj sa apar cu el in public. Mi-e teama ca nu multa lume va intelege partea retro din el :(. Mai ales baietii.

Anna Pope spunea...

Nu-mi place sa merg la mare (ador pielea alba si am citit prea multe carti despre efectele daunatoare ale soarelui :P) dar daca ar fi sa merg mi-ar placea un costum cu totul. Mai ales unul de inspiratie retru, sunt supperbe!

Anna spunea...

nici eu nu ma impac bine cu soarele (am deja pielea destul de maslinie din nastere si incerc sa o pastrez asa) Dar ma duc des la plaja (stau in constanta) pt ca ador sa inot si in privinta asta costumele din doua piese nu ma ajuta deloc. De mult vreau un costum cu totul dar nu prea am gasit ceva care sa-mi placa. Acum si cu costumul de baie e cu dus si intors, cum zice si sasha "depinde pt ce ii vezi rostul", stiu fete care se duc la plaja si nu baga nici macar degetele in apa, se duc doar pt bronz, in schimb eu as sta numai in apa:)

CeImbracAzi-Sonia spunea...

Din pacate costumele de baie intregi sunt neindreptatite. Imi plac foarte mult, dar n-am mai purtat costum de baie intreg de ani de zile. Motivele? M-am plictisit sa imi justific alegerea, pentru ca mereu aud xxclamatiile prietenelor, de genul: de ce porti costum de baie de bunica sau costum de baie pentru grase??...Deci port costum de baie din doua piese, ca sa nu trebuiasca sa imi justific alegerea de a purta costum de baie intreg.

Site Brasov spunea...

Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!

Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

Gabriela Ciobanu spunea...

Imi place foarte mult costumul! E chic! Eu nu mai port costum intreg de anul trecut cand am facut o pasiune pentru unul asemanator si am avut un bronz pe jumatate de corp:))

Iulia spunea...

Si eu sunt indragostita de costumule de baie intregi, retro. In culori tari, cu buline si cu volanase a la Kate Perry.

Trimiteți un comentariu