marți, 4 mai 2010

Diverse amestecate

Bijuteriile pe care le port des capata o viata a lor, proprie, independenta de vointa mea. Se cuibaresc pe noptiera, formeaza colonii pe masa sau langa televizor si, in general, isi fac de cap ratacindu-se constant. Oo, stiu ca de fapt eu sunt cea care ar trebui sa fiu mai organizata, dar procesul de recuperare a fiicelor plimbarete e hazliu si duce la descoperiri simpatice. Si ceva fotografii tematice, cu gaze, bufnite si alte vietati, caci am zis ca macar azi, cat stau bolnava acasa, sa le vin de hac si sa le supun ordinii. Am folosit prilejul si am fotografiat si cateva pagini din cartea cumparata inainte de Pasti, Valentino. Nu am avut timpul sa ma asez sa o citesc cum ar fi meritat (lecturile mele se desfasoara in pat sau in masina, tomul asta e mult prea greu si mare). Muuulte imagini, majoritatea carora le gasiti dand click :)





In acord cu dispozitia marinareasca a acestei veri, am cedat ispitei si mi-am imbogatit colectia de sandale cu o pereche de espadrile in picatele (Tommy Hilfiger). Sapand prin dulap, am redescoperit si o geanta dungata, pereche spirituala a sandalelor. Un pic matchy-matchy, dar par cuplul perfect pentru o plimbare pe litoral.


In final, Valentino!!! Cartea e plina de imagini frumoase, inspirationale, ceea ce am selectat aici e doar o mica parte.



1 comments:

Nati spunea...

Bufnita e superba!

Trimiteți un comentariu