luni, 10 mai 2010

Cutia cu inspiratie: Podele



Citirea unei carti despre Vermeer mi-a amintit cat de mult imi plac podelele in stil tabla de sah, din placi patrate alb-negre. Imi plac mult si cele acoperite cu lemn, intr-un stil nitel rustic, indulcit de combinatii de mobila si elemente "clasice" si foarte moderne. Ultima imagine am gasit-o in decursul pregatirii postarii - cat de contemporan arata mobila veche si peretii de caramida (?) vopsita datorita culorilor folosite, lipsei perdelelor si lemnului extrem de lucios, aproape "de plastic". Voi ce preferati? Cum ar arata casa-de-vis, in cazul in care ati decide sa va mutati maine?

PS: deoarece ne asteapta o mutare (vad negru in fata ochilor doar la gandul impachetarii tuturor hainelor si cartilor...) si am pornit, concomitent, o renovare a unor incaperi de acasa, de la Chisinau, in ultimul timp stau cu nasul in diverse site-uri si reviste de decoratiuni interioare. Incep sa-mi descopar un nou hobby, care ma tem ca se va manifesta si pe-aici :)

imagini: designsponge, moodboard

3 comments:

Ioana Liliana spunea...

Ah ce ma bucur ca-ti place de Paul, e mmm . . . Iar n legatura cu The Notebook asa am facut si eu, si toti ziceau uite-te la el, uite-te la el. Si trebuie sa recunosc ca e ceva, unul dintre singurele care te face inevitabil sa plangi, dar in acelasi timp te lasa cu speranta in suflet. Iar imaginea . . . nu mai zic nimic, spune-mi dupa cel vezi!

ps: m-am indragostit de prima podea, si cu scaunul ala turcoaz e yum!

carola spunea...

@Ioana - e greu sa nu-l placi pe Paul :) A Knight's Tale are un loc aparte in biografia mea - e primul film vazut la Bucuresti, in 2001, la cateva zile dupa ce am inceput facultatea :)

diana spunea...

vreau podele sah in viitoarea mea bucatarie mare si goala in care nu o sa fac nimic altceva decat sa imi beau cafeaua dimineata, calcand desculta pe gresia rece alb/negru.... abia astept sa cresc mai mare :D:D:D

Trimiteți un comentariu