miercuri, 7 aprilie 2010

Tahir Sultan la Tuxedo Confessions







Tahir Sultan este un tanar designer specializat in moda la Central Saint Martins (Londra). Inainte de a-si deschide propria sa afacere, a urmat la Paris un internship oferit de John Galliano. Daca il intrebi cum arata femeia perfecta pentru care creeaza, Tahir Sultan recunoaste ca de fapt nu il inspira frumusetea ci mai curand imperfectiunea. Piesele prêt-a-porter semnate de el nu au cum sa nu iasa in evidenta pentru ca, dincolo de filosofia occidentala a functionalitatii in care sunt gandite, transmit ceva din fantezia povestilor orientale.

Tahir Sultan este primul designer pe care Tuxedo Confessions – un concept store online romanesc - il anunta ca noutate absoluta pentru publicul feminin din Romania. Misiune acestui concept store online este sa reuneasca tineri designeri talentati de pretutindeni si carti. Lansarea este programata pentru cursul lunii aprilie. Primele 50 de comenzi care vor fi facute pe site vor fi insotite de un papion roz din seria limitata creata exclusiv pentru lansare. Rezervarea unui papion roz pentru prima comanda se poate face printr-un email la info@tuxedoconfessions.com. Toate persoanele care isi rezerva un papion roz vor fi notificate prin email in momentul in care Tuxedo confessions se va lansa.


Persoana de contact: Adriana Ancuta / info@tuxedoconfessions.com

via comunicat de presa

3 comments:

Ioana Liliana spunea...

Interesting . . . i really like the details on the last jacket. And also, I like you new layout too, seems more compact. Not sure about the colors though. Anyways that's my opinion, in case you needed it :p

carola spunea...

@Ioana - aseara cand am facut modificarile, mi se parea ok, azi la lumina zilei iti dau dreptate - culorile nu arata prea bine. Am mai facut schimbari, dar tot nu-s multumita, semn clar ca trebuie sa ma mut pe wordpress :)) Mc pt feedback, it is always welcomed! :)

Andrei spunea...

WordPress FTW! :)

Trimiteți un comentariu