miercuri, 10 martie 2010

Multe si marunte

Sunt in urma cu toate celea. Treburi de serviciu, care se tot aduna pe birou, desi ma lupt cu ele zilnic, maruntisuri cotidiene care au tendinta de a se transforma in urgente majore, daca le lasi pe altadata (ceea ce imi sta in obicei...), google reader asfixiat de mii de feed-uri necitite, bloguri indragite, neglijate de nevoie. Am vreo trei texte, dupa cum ar zice Paula N mijtou, in draft, planificate inca pentru 8 Martie, nici unul terminat. Am trei idei de articole pentru Hipmag - nici una realizata (Diana N cred ca o sa-mi zica sa ma duc la plimbare in curand :). O amica din facultate avea obiceiul sa dea verdicte scurte si implacabile in asemenea momente - varzeta. Una fluffy si imprastiata. Nu mai stiu pe cine sau ce sa dau vina, o fi astenia (aia de-i de primavara) sau propria mea dezorganizare? Ooo, si mai tre' sa termin saptamana aceasta si procedura de prelungire a actelor de sedere - birocratia locala concureaza cu succes cu alte birocratii intalnite de mine - la fel de stufoaso-anevoioaso-enervanta. Fun and all.
In schimb, vreau foarte tare sa citesc. Simt ca ar fi ca o transfuzie de sange - revigoranta si necesara. Sa citesc romane, culegeri de nuvele, dramaturgie sau publicistica, nu moda, nu stil, nu abracadabreli de-ale mele, ca vreau sa fug de ele pe moment. Sugestii? Ceva soul-shaking, life-changing, ground-breaking. Asa, ca pentru prieteni :)

PS: Unul dintre putinele lucruri utile societatii facute saptamana aceasta: vizionarea "Hurt Locker". Fain, dur si fara prelegeri ideologice.

1 comments:

Corydalis spunea...

k'mon, girlie! cheer up! lasa, ca vine ea primavara ce-a adevarata, si dupa 15 minute in soare, ca insectele... ce bine va fi!

in privinta cartilor, nu stiu ce sa recomand... poate niste scrieri din America Latina, daca sunt pe gustul tau - Ratacirile fetei nesabuite, Mario Vargas Llosa

cu bine,
C.

Trimiteți un comentariu