duminică, 7 februarie 2010

Intrebare-ntrebatoare




Întâi a fost prezentarea colecției Chanel pentru sezonul primăvară-vară 2010. Pe catwalk arătau amuzanți și, oarecum, inofensivi. După, o droiae de comentarii, pe twitter și tFS, destule repetând "sperăm să nu prindă, să nu iasă în stradă". Acum, a apărut online coperta Vogue UK, cu Alexa Chung purtând o pereche (zilele trecute a fost surprinsă purtându-i și pe stradă). Dacă una dintre cele mai bine îmbrăcate femei în 2009, conform versiunii Vogue, poartă pe coperta unei reviste cu greutate acești pantofi, se pare că vor fi IT. Eu nu planific, în viitorul apropiat, să urmez trendul, cu sau fără Alexa în ecuație, dar vă întreb totuși:
Vă plac? I-ați purta? Vă atrag mai mult dacă-s cu ștampila Chanel pe ei, promovați de un personaj public, cu atitudine cool și atrăgătoare? Sau sunt totuși, încă o pereche îndoielnică de încălțăminte, indiferent de creator și purtător?

5 comments:

Diana spunea...

nu. not sexy :)

Roxana spunea...

Nu i-as purta nici daca mi-ar da cineva bani. In afara de faptul ca nu-mi plca, par foarte incomozi. Vogue-ul mai promoveaza si pe cine plateste cel mai bine, nu neaparat doar pe merite.

adriana spunea...

citeam nu mai stiu unde ca un concept store si-a facut stocuri masive cu clogs tocmai prognozand ca o sa fie the next big shit on planet earth :-) am avut asa ceva in liceu. aveau in plus o catarama in jurul gleznei. i-am pastrat aiurea pana acum 1 an cand sotul meu i-a aruncat pe motiv ca nu o sa mai port asa ceva. deci, nu, never back :-)

VertAnge spunea...

Hmmm,am o prietena care a intrat cu masina in sant cu niste incaltari asemanatoare. Asa ca, nu ma voi apropia de ele din motive de siguranta.
Sa mai zica cineva ca nu conduc preventiv ;)

Anonim spunea...

nu cred ca as avea curaj sa ma aventurez in a purta asa ceva
1 pentru ca nu ma reprezinta( si totusi fundamentul modei e personalitatea,doar ea te face hip or not)
2 pentru ca imi par uratei tare
3 incomoditatea pare a fi caracteristica de baza in privinta lor:)

Trimiteți un comentariu