miercuri, 17 februarie 2010

Heimstone ss 2010






Heimstone e un brand mic și simpatic, răspânditor al eternului chic franțuzesc, care m-a atras întâi printr-un lookbook șăgalnic și stilizare plăcută, dar și câteva piese "interesănțele" (nu, DEX-ul încă nu a aflat de așa cuvânt) și pe care le-aș proba dacă aș avea ocazia (pe site, la lista de magazine e trecut și Meows-ul bucureștean, pe care nu l-am vizitat niciodată, așa că, dacă faceți o partidă de shopping prin zonă, uitați-vă după Heimstone). Dacă mai e nevoie să dovedesc cuiva necesitatea unui lookbook bine conceput, am un exemplu destul de bun în față - hainele, deși moderne, purtabile și cu câteva idei ingenioase în geamantan, și-ar pierde lejer jumătate din farmec prezentate separat.
Acum mă frământă ideea - chiar am nevoie de o un "palton de vară" (mă refer la haina în dungi galbene și gri din ultima imagine)? Probabil că ar arăta minunat cu un ansamblu casual (tricou, blugi, tocuri și câteva kilograme de accesorii sau purtat peste rochii de mătase sau chiar peste rochii de seară, în vederea unor seri răcoroase. Dar cât de practică și folositoare este, de fapt, o asemena haină? Asortat temperaturilor de 35+ din timpul verii din Podgorica nu mai arată deloc chic. Ați purta/purtat așa fel de piesă de îmbrăcăminte?

Imagini via tFS.

7 comments:

burp spunea...

"paltonul de vara" e printre cele mai taricele item-uri din colectia lor...anyway, prb merge purtat si in alt anotimp, cu ceva layer-e, chiar si peste maneci lungi; dar intrebarea ta ne duce la vesnica lupta dintre "purtabil/am nevoie" si "super-creativ/makes me wanna cry, but i'm not buying"...

carola spunea...

@burp - aha, cam tot ce-i galben pare sa arate m bine decat orice altceva in colectia asta ;) ma pricep la layere si imi sochez des colegii purtand rochii de vara cu straturi si straturi de lana. m-am saturat sa fiu parte din masa, pe de o parte, pe de alta, insa, lucrez in mediu cu iz corporatist... si des sunt nevoita sa ma regasesc in situatia cu numarul doi...

burp spunea...

exactly! bine, acum nu pot sa ma hotarasc cum e mai bine - probabil this is beyond right or wrong :)))) ideea e ca, atunci cand te pui la...masa/in pat/fill in with the right place...si vrei sa creezi ceva, ai 2 optiuni:
1. pui in practica ideea uber-nebuneasca si probabil inchizi in curand atelierul, fiindca ramai fara fonduri pt. ca 2.nu ai facut ceva mai cumintel/safe,in care lumea sa si investeasca.

asta a fost intotdeauna problema cu ideile - si se aplica in orice job creativ - clientul final o sa iti calmeze entuziasmul creativ, pana la urma. which is strange...pt. ca, in principiu, toata lumea cere "creativitate", "nebunie", "out of the box" etc. dar cand vine vorba de "back up" pt. aceasta cerere, putini se mai arata dispusi...am i wrong? (pls, tell me i'm wrong :))

SHOPJNSQ spunea...

So glad to see you like Heimstone! I know they're sold in one boutique in Bucarest but not online! Je Ne Sais Quoi, a Paris online boutique, has the new Heimstone Spring 10' collection and ships worldwide! Check it out!

www.shopjenesaisquoi.com

carola spunea...

@burp - asta-i subiect de post lung, dezbatere, lucrare de doctorat :)) poate ma concentrez in weekend si pun cateva idei la discutie, ce ziceti?

burp spunea...

Atunci, lucrare de doctorat sa devina :)
Keep in touch.

NoFaceFashion spunea...

bratatile din lemn sunt foarte originale :)

Trimiteți un comentariu