sâmbătă, 6 februarie 2010

De sfarsit de saptamana

Ori celebra astenia de primăvară începe să facă ravagii în organismul meu, ori e doar una dintre fazele pe care orice scorpion respectabil trebuie să le experimenteze de două-trei pe an, dacă vrea să-și păstreze reputația de suflet chinuit :D. Nu sunt în apele mele, n-am inspirație și nici motivație să o caut, nutresc o profundă nemulțumire față de cum arăt, cum mă îmbrac, cum scriu, cum interacționez cu oamenii, cum îmi aleg prioritățile. Știți și voi, căci toate avem perioade din astea, nefaste și gri, când încrederea în sine scade și unele lucruri/oameni/acțiuni se cer revăzute cu un ochi critic.


Încerc să-mi ridic moralul cu muzică și culori, facând căutări pe flickr în stilul "mint green", "red", "peachy pink". Am reușit performanța de a nu purta nici un centimetru de negru săptămâna aceasta. Jumătatea m-a și fotografiat, întru dovadă. Prea matchy-matchy ținuta? Prea burghezo-convențională? Sincer, mă interesează destul de puțin - am redescoperit puterea culorilor și planific să ignor partea neagră-gri a dulapului pentru o perioadă.
(Subiectul, aka eu, face mutre - vă dau voie să includeți hohote puternice de râs în comentarii :))

PS: Voi cum vă luptați cu proasta dispoziție și lipsa de inspirație?

4 comments:

Deborah spunea...

i really love that boots <3

VertAnge spunea...

Cu ciocolata...vindeca orice nemultumire sufleteasca :)
Esti foarte draguta!

Denisa L spunea...

de acord cu VertAnge,ciocolata este solutia...
sau un caramel macchiato:)
imi place tinuta, mai ales fusta.

Corydalis spunea...

salut... cand nu mi-e bine in propria piele... ma plimb pe bloguri :) si dupa 2-3 vizite bine tintite si o cana de ceai, parca e o zi mai luminoasa :)

Trimiteți un comentariu