luni, 22 februarie 2010

Aldo ss 2010






Cine niciodata nu a uitat de limitele cartii de credit fiind in Aldo sa ridice mana sus! Nu vad maini ridicate?! Bine ati venit in echipa :D De-abia astept noua colectie - nu mai vreau sa vad cizme (desi mi-ar trebui o pereche de cauciuc - chiar de-s chestionabile din punct de vedere estetic, ploile zilnice de pe meleagurile noastre fac din wellies o necesitate!).
Terry Richardson a fotografiat-o pe Jessica Stam pentru noua campanie publicitara. Imaginile nu ma impresioneaza (nu sunt de obicei un fan al obsesiilor sale - lolita, pin-up, papusi inocente cu priviri puerilo-perverse), dar cat de simpatic e filmuletul pregatit in timpul sesiunii foto! Nu-mi dau seama daca va fi parte din campania publicitara oficiala sau e doar o forma aditionala de teasing, dar Jessica e fermecatoare, nu credeti?
In alta ordine de idei, ia spuneti-mi, va place Aldo sau nu?

2 comments:

Dana spunea...

Eu una marturisesc ca nu am fost "muscata" de microbul ALDO. Intru in magazine, ma uit, cataloghez sursele de inspiratie... si cam atat...

O singura data, intr-un moment de criza (mi se rupsese bareta sandalei din picior fix in fata la ALDO) am intrat si am cumparat o pereche de papuci, prima pe care am zarit-o in fata ochilor cat timp topaiam intr-un picior :). Care s-au deteriorat in fix 2 saptamani... de atunci m-am abtinut sa mai cumpar ceva de acolo...

carola spunea...

@Dana - optiunile de shopping (in acest caz, de incaltaminte) sunt intrucatva limitate in Podgorica - avem 150.000 de locuitori, un mall si cateva magazine de brand/buticuri in afara de asta. si multe magazine in centru care vand chinezarii. aldo, in peisajul asta, isi face treaba de minune :))
PS: mi-e dor de un oras mare cu multe magazine diversificate, ca pret, stil si calitate ;)

Trimiteți un comentariu