duminică, 24 ianuarie 2010

Pantofii primăverii I


Deoarece safari mi s-a blocat înainte ca blogger-ul să reușească să salveze postarea, mi s-a șters tot. Imagini, comentarii, linkuri. Ideea textului precedent era următoarea - m-am săturat de iarna (bănuiesc că-mi voi găsi mulți susținători cu teza asta :D) și nu mai am nici un chef să mă uit la cizme și paltoane. Vreau plimbări pe plajă, sandale și rochițe cu bretele, suave și transparente, cocktail-uri cu umbreluțe ușuratice și frunze de mentă amestecate cu zahăr brun. Am început vânătoarea de pantofi pe potriva dorului meu de temperaturi ridicate și cei comozi și practici s-au nimerit a fi primii pe listă. Urmează, dacă îmi permite amicul B(logger), și postări cu pantofi mai pe gustul meu - înalți, incomozi și fabuloși ;)

- O pereche de balerini crem, cu insignă decorativă asemănătoare unei bomboane de ciocolată. Vivienne Westwood pentru Melissa.
- Pantofi rosii decupați Rupert Sanderson. Evit, de obicei, pantofii de culoare roșie, așa că ceva cu toc jos, mai discret, ar putea fi o bună metodă de antrenament. Plus, sunt nițel retro și-mi place acest lucru.
- Balerini animal-print Marc by Marc Jacobs. Nu consider imprimeul imitând pieile animalelor sălbatice vulgar decât în cantități exagerate. Un singur accesoriu însă poate modifica în mod plăcut o ținută.
- Balerini Burberry. Foarte simpatici :)
- Presimt că abuzul de ținte și cuie se va stinge în următoarele sezoane, dar până atunci sandalele Balenciaga și-ar face de minune datoria de a asigura că aveți cele mai chic picioare în timpul zilelor toride de vară.
- Încălțările sport pot fi chic. Lanvin face adevărate minunății comode, doar eticheta cu preț mi se pare mai puțin atrăgătoare. Sunt convinsă că am să găsesc înlocuitori demni la costuri mult reduse. Perechea bej - Net-a-Porter, cea cu imprimeu - Matches.

PS: lista nu e nici completă, nici definitivă, ba cred că va fi completată și modificată de nenumărate ori ;) Voi ce pantofi comozi ați trecut pe listă?







3 comments:

Ina Todoran spunea...

Burberry sunt superbi si nici nu-s f scumpi. Melissa am vrut sa-mi iau chiar aceia acre-s in poza dar m-am razgandit pe ultima suta de metri si am ales Lady dragon cu inimioara albastra :) Saptamana viitoare ajung, can't wait!!!

P.S. ador blogul tau! :)

Alex spunea...

foarte dragute sandalele Balenciaga. :P

www.melangeqmf.blogspot.com

Roxana spunea...

Primii sunt geniali, parca sunt din jeleuri pe care le ador.

Trimiteți un comentariu