joi, 14 ianuarie 2010

Intrebare-ntrebatoare

Eu urasc din tot sufletul combinatia de pantofi albi cu dresuri/ciorapi negri (mai ales dresuri negre semi-transparente - urat de tot!). Antipatia mea e nemotivata, recunosc chiar ca poate nu inteleg eu ceva din frumusetea acestei combinatii...

Voi ce combinatii, stiluri, piese sau trenduri displaceti? Ce nu ati purta chiar riscand sa pareti demodate? Ce tendinte din ultimul timp va enerveaza?

10 comments:

Mina spunea...

1. pantofi cu platforma exagerata... too hooker- like
2. harem pants... parca ai facut ceva in pantaloni si ai scapat de la azilul de nebuni unde nu aveau aia grija de tine ( hence why you have stuff in your pants)

Alice in vintageland spunea...

Nu-mi plac deloc:
- ciorapii plasa
- pantofii cu varful ascutit

Dana spunea...

Harem pants - bleah bleah bleah.
Ciorapi negri + pantofi albi - nu am acum o vizualizare clare, da suna in principiu RAU :)

Ce mi se pare mie absolut nasol e ca moda leggingsilor intai a deviat in leggignsi pe post de pantaloni (adica impreuna cu o bluza scurta, care nu iti acopera partea dorsala) si acum vad ca a ajuns pana la ciorapi pe post de pantaloni. Daca leggingsii sunt macar de cele mai multe ori mati, si purtindu-i cu bluze scurte doar iti arati toate formele pana la cel mai mic graunte de celulita, CIORAPII (chiar si asa zisi mati) pe post de pantaloni sunt usor transparenti cand se intind pe mai sus mentionata parte dorsala si nu ti se mai vede doar fiecare forma, ci si danteluta de la lenjerie... Din pacate am vazut deja cateva cazuri, si situatia devine alarmanta...

VertAnge spunea...

Pantofi cu "bot de rata"...nu am idee pe cine ar putea avantaja.
Dres negru cu pantofi albi inca nu am avut ocazia sa vad pana acum pe strada...Doamne ajuta!:) In schimb am vazut o tipa cu sandale albastre si ciorapi flausati de un rosu turbat.Probabil fata a auzit ca e la moda sa porti sandale iarna, si ca sa nu-i inghete piciorusele a luat niste sosete "sanatoase" :)

carola spunea...

@Faboulista - pantalonii cu turul cazut imi ridica si mie muulte intrebari :D
@Alice - am vazut si ciorapi plasa purtati chic, dpv depinde de tinuta - pot fi f vulgari sau adauga o nota simpatica de picanterie
@Dana - ciorapi pe post de pantaloni inca n-am vazut pe viu, dar groaznic :))
@VertAnge - ciorapi flausati cu sandale :))) incerc sa-mi imaginez si nu reusesc :D

Ina Todoran spunea...

-ciocatele
-ciorapii-plasa
-gentile purtate pe mana - is eu ciudata poate dar urasc urasc urasc stilul asta de a le purta! Too much "pitzi"-like
-blanurile

Anonim spunea...

eu urasc pantofii albi in general:) si tot in general urasc imprimeul animalier (am tradus bine?:)) animal print)

Unknown spunea...

N-as purta piese cu doo numere mai mici sau impresia de ravaseala, hehe [justificate printr-o lista lunga de motive fashionistice]

Ori e second-skin haina, ori nu e! ;)

Anna Pope spunea...

- Pe mine ma omoara trendul asta now a la Alexander Wang de ciorapi negri rupti. Era fun si nou dar acum am impresia ca pe toate blogurile straine nu mai exista ciorapi care sa fi scapat masacrului, saracii.

- Geci de blugi. Pentru mine au murit si au ramas in anii 90 si acolo vreau sa stea pentru vecie!

- Sunt de acord cu Dana, leggings purtati in locul pantalonilor. Imi vine sa tip la toate tipele pe care le vad asa (si am vazut muuuulte!) ca Blair din Gossip Girl: "Leggings are NOT PANTS!!" :))

Nati spunea...

Eu am o problema cu pantalonii slim, sau skinny...nu stiu exact cum se numesc. Cert e insa ca am vazut foarte rar pe cineva avantajat de acesti pantaloni. Daca esti slab, arati mult prea slab. Daca esti cu forme arati ca un morcov sau, mai rau, ca o sfecla. Caut de o luna o pereche de pantaloni si fiind slaba gasesc marimi mici doar skinny, slimi, ciudatenii...vreau si eu o pereche de pantaloni DREPTI!

Trimiteți un comentariu