sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Buchetul de mireasa






O decoratoare-florista din California, Amanda Heer (Fantasy Floral Designs), propune clientelor sale, pe langa clasicele buchete de mireasa, din flori proaspete, compozitii minunate din brose. Un cadou extraordinar de frumos, nu doar pentru o tanara sarbatorindu-si ziua nuntii. Intrebarea e - as putea sa-mi pun, la nevoie, brosele la bataie? Nu sunt foarte priceputa, dar daca are loc minunea si ne apucam sa organizam nunta, mi-ar placea ideea unui buchet decorat in felul acesta, mai ales ca Amanda le realizeaza folosind, de obicei, bijuteriile mireselor. Brose si insigne cu valoare sentimentala.

Cum vi se pare ideea pentru un cadou de nunta inedit?

3 comments:

Florina spunea...

Doamne cat sunt de frumoase! Exact asa mi-as dori si eu unul la nunta mea! <3 <3 <3

Nati spunea...

Aceste buchete sunt superbe, originale si foarte complicate. Sunt niste opere de arta....dar mi-ar placea doar sa le admir, nu sa le si port :). Sincer nu as fi dorit un asemenea buchet la nunta mea, poate si datorita faptului ca pentru mine o mireasa trebuie sa fie foarte proaspata si jucausa - ca o floare de primavara.

Corydalis spunea...

e o super idee, dar nu stiu cat de pregatite sunt romancele la asa ceva :D

la cat de practica sunt, mi se pare grozava ideea de cadou - in special ca il poti folosi, segmentar si dupa nunta - in timp ce buchetul din flori, acum uscat, il poti sterge de praf si... cam atat :D

Trimiteți un comentariu