duminică, 6 decembrie 2009

Shoejob: editia deloc practica

Ar trebui sa-mi caut cizme. In loc sa lenevesc ieri si azi, fara orice urma de gratie (dormit, citit, gatit-mancat si dus la capat ceva treburi casnice ;), ar fi trebuit sa-mi misc.. mmm, partile corpului si sa ma duc in expeditie de cercetare la Delta (mall-ul local) si la cateva magazine de incredere din oras.
Oboseala, bat-o vina! Numai ea e vinovata de faptul ca, in loc sa scriu pentru blog si sa-mi caut cizmele (nu sunt un moft, chiar imi trebuie o pereche), imi pierd timpul pe bloguri de stil personal si street-style, citind diverse si cautand pantofi. Din cei frumosi, aratosi, eventual extravaganti si cat mai putin adaptati vremii de afara si marimii buzunarului meu.
Impartasirea greselilor te scuteste de prea multe framantari interioare :)) Asa ca ma grabesc sa va zic si voua ce-mi doreste sufletelul meu lipsit de spirit practic, cu mentiunea ca astept sa-mi ziceti si voi ce dorinte va rod, fie pornind de la selectia mea, fie cu un link doveditor!


Nichlas Kirkwood a castigat de ceva timp un loc in jurnalul-pantofilor-la-care-visez, doar ca pretul perechii din imagini nu poate decat sa-mi dezumfle orice speranta (995 £..). Amatoarele mai cu dare de mana pot vizita Browns.


Formula cizme-sandale, foarte populara in ultimele sezoane, desi tinde sa arate foarte bine, nu isi face prea bine datoria pe timp de ploaie (iar iarna in Podgorica presupune multe ploi). Totusi, perechea neagra Topshop este extrem de convingatoare, mai ales prin pretul extrem de simpatic.


Epitomul pantofilor agresivi si seducatori. Pretul? Inabordadbil - sare de 1000$ la reducere. Eehh, sper sa-si gaseasca o stapana destoinica ;). Barneys.


Pantofi Alaia, la un pret ceva mai accesibil, pe Outnet. Perfecti. Eh, de n-ar avea cardul meu de credit atatea gauri ;).

Sandale Dolce&Gabanna. Cu un toc interminabil, piele lacuita si dantela (pantofii "dantelati" par a avea un moment de popularitate sezonul acesta).

Daca intr-o editie mult mai veche a "Shoejob-ului", postam varianta colorata a acestor pantofi Giuseppe Zanotti, acum ma simt atrasa de combinatia piele neagra-piele de sarpe. Sunt extrem de eleganti si, spre deosebire de cateva dintre perechile de mai sus, sunt mai limitati in purtare, aratand, zic eu, la fel de organic cu o rochie de cocktail sau asortati unui costum casual sau business.

PS: cand am pornit la cautare, aveam in gand lucruri serioase si folositoare, gen cizme de guma :D. Caile nebanuite ale internetului.


1 comments:

Anonim spunea...

Vroiam sa zic ca cei de la Alaia sunt divini. in afara de pret:)) am eu ce am cu cerculetele si chestiile rotunde.

Trimiteți un comentariu