duminică, 13 decembrie 2009

Intrebare-ntrebatoare

Zilele trecute, imi scoteam bijuteriile dupa o zi lunga si extenuanta la serviciu. Si, punandu-le frumusel gramada, mi-am dat seama ca par a fi nitel cam multe - doua bratari, lantisor cu pandantiv si margele de metal, un inel marisor, cercei, asta fara a numara inelul de logodna si cele doua bratari pe care le port permanent pe mana dreapta. In apararea mea pot sa zic ca lantisorul si margelele erau sub rochie, ascunse de privirile celorlalti, deci nu aratam chiar de parca as fi dat o spargere la magazinul de bijuterii ;)

Ma gandeam sa va intreb cam care e limita tolerabila - cam cate piese purtati impreuna? E de prost-gust sa porti prea multe bijuterii sau e ceva ce depinde strict de context, tinuta, stilul purtatoarei si modul in care le combina?

PS: va rog sa observati cerceii cu bufnite (v-am zis eu ca am o problema :)) si restul mini-gradinii mele zoologice :)

CSC_2154

DSC_2167

DSC_2166

9 comments:

Anca spunea...

Foarte frumoase bijuterii! cerceii sunt deosebiti. in ultimul timp si eu am inceput sa port multe accesorii. mai nou imi plac mult inelele mari.
nu cred ca exista o limita a bijuteriilor pe care le putem purta deodata. consider ca atunci cand ne uitam in oglinda, trebuie sa fim multumite de efectul obtinut.

Anonim spunea...

cerceii sunt adorabili:D

honeybunny spunea...

Vai, ce frumosi sunt cerceii... :D

Camelcutza spunea...

Imi plac mult cerceii tai...Cred ca de bun simt e sa ai cate 1, 2 obiecte maxim pentru fiecare categorie, ar asta depinde si de marimea lor, ca daca ai inele f subtiri,cred ca nici 3 nu ar arata incarcat

Diana spunea...

cerceii sunt geniali! :)

Dana spunea...

Eu port cercei simpli + verigheta + inel + medalion cu perla cadou de la sot din luna de miere mereu (nu le scot nici acasa). Pe langa astea adaug ceasul (unul si acelasi mereu) + o bratara/maxim 2 in functie de inspiratie + un inel + {eventual} un al doilea medalion sau un sirag de margelute.

carola spunea...

@Anca - si mie au inceput sa-mi placa inelele foarte mari, de "cocktail", desi ani de zile nu am purtat nici un inel.
@Adela, Honeybunny, Diana - multumesc pentru aprecierea cerceilor, dar n-ati raspund la inrebare ;)
@Camy - da, cam asa e, dar imi place si maniera de a purta multe bratari pe o mana, fara alte bijuterii - un accent puternic, dar gandit.
@Dana - eu fara inelul de logodna, doua bratari si pantantiv-lantisor nu prea ies din casa, le port mereu, oriunde. Ceas n-am mai purtat de multi ani, dar ma tenteaza ideea de a reincepe :)

Nati spunea...

Eu cred ca depinde foarte mult de context. Sunt situatii in care o tinuta banala devine deosebita tocmai pentru ca are multe bijuterii, unele chiar nepotrivite.
Eu am insa o problema cu combinarea materialelor din care sunt facute bijuteriile. De fapt, cel mai greu mi se pare de combinat aurul. Din pacate verigheta mea este din aur galben si este foarte greu de asortat. Asa ca de multe ori sunt obligata sa renunt la ea. Acum daca as da timpul inapoi mi-as lua o verigheta din aur alb sau din argint.
Apropo, carola, impresionanta colectie de animalute....o mica Arca a lui Noe :)...dar foarte dragute si cu bun gust, cum ne-ai obisnuit.

Alice in vintageland spunea...

WOW!!!WOW!!!Si eu sunt innebunita dupa bufnite, imi plac la nebunie cerceii tai, si lantul cu elefant, cel cu fluture - totul!!!Accesoriile sunt viata mea - ca sa zic asa!:):)))). Cred ca in functie de context si stil personal poti purta oricat de multe sau putine doresti. Eu una port multe, dar in general am tendinta de a nu combina prea multe in aceeasi zona a corpului, dar nu cred ca aste este o regula!:)

Trimiteți un comentariu