joi, 12 noiembrie 2009

Rochia perfecta

Culori pudrate, tesaturi aeriene sau "cremoase", seductia eleganta a unor umeri dezgoliti si a unei talii frumos marcate si acea combinatie irezistibila de inocenta si frivolitate data de pliseuri, gofreuri, volane si suprapuneri de transparente.
Ce credeti ca m-a tinut ocupata in ultima ora? Proaspat-inauguratul magazin online Maria Lucia Hohan. Pe site pot fi gasite atat liniile de tinute dedicate mireselor, cat si partea de Luxurywear - MariaLuciaHohan si MLH Glam&Girlie, cu piese din colectia Toamna-Iarna 2009-2010, plus o sectiune dedicata accesoriilor (deocamdata, doar rubrica Obiectelor din piele e populata). Pagina arata foarte bine, cu un design bine gandit, simplu si elegant, cu posibilitatea de a vedea tinutele din mai multe unghiuri, in detaliu si la rezolutie mai mare, iar toate informatiile necesare privind compozitie si marimi sunt usor de gasit si folosit.

Liste crescande de "Obiecte ale dorintei", oftaturi prelungite si planuri de distribuire a cheltuielilor. Daca nu as fi rezolvat problema ultimelor saptamani - de gasire a unei rochii frumoase pentru o nunta la care suntem invitati saptamana viitoare - si daca preturile tinutelor MLH nu ar fi sarit intr-o oarecare masura peste bugetul alocat, mai ca as fi scos cartea de credit imediat :).

Site-ul oficial al designer-ului.








4 comments:

Ina Todoran spunea...

superbe, imi plac f mult

CeImbracAzi-Sonia spunea...

Mereu mi-au placut creatiile MLH. Foarte dragute rochiile.

VertAnge spunea...

Ehe, de cand suspin eu dupa niste rochii MLH...dar lasa ca ma fac eu mare :)

Vero - daRida spunea...

Superbe rochiile. Cred ca te simti ca o printesa in ele.

Trimiteți un comentariu